Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tauren45
aktív tag
válasz krichd1 #10282 üzenetére
Vasinger! + krichd1: Köszi. Igazából minnél halkabb kellene erre a radira és 9x140-es venti tutira hangosabb mint 4 db 220-as. Azért gondotlam a 200-asra mert 220-asból szinte csak 1 van amit találtam: Akasa AK-F2230SM-CB. 230-as meg nem hiszem, hogy ráférne.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 - SGP Ultra Crystal | Lenovo W510 | The Settlers 2 |
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Szeretném lecserélni az első szériás Cooler Master CM690 házam stock ventillátorait, ha teljesítményben nem is nagyobbakra, de mindenképp halkabbakra. Az alap ventik 1200-at forognak maxon, de ilyet még nem sikerült megfigyelnem, ezért ennél nagyobb fordulatszám szerintem felesleges ( a hőfokokkal eddig nem volt gondom). Mind a három jelenlegi ventit lecserélném, amiből egy lehet 140 mm-es (talán ő THERMALRIGHT TY 147 - 140 MM ?), a másik kettő "csak" 120 mm-es. Bár a jelenlegi alaplapomon csak a proci hűtőnek van PWM-es csatija, ettől függetlenül az új jövevények lehetnek PWM-esek, mert a közel jövőben konfig csere lesz és úgy néztem, hogy a jelenlegi jobb alaplapokon is van legalább 3 ilyen csatlakozó, a proci hűtőjét leszámítva.
Észrevételeiteket, segítségeteket előre is köszönöm!
-
batyesz
tag
Melyik a jobb? Az 1100 vagy az 1500 RPM-es Coolink swif 2?
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
krichd1
addikt
válasz Tragger #10304 üzenetére
Thermalright TY-147-et csak 120mm-es furatba lehet tenni. 140mm-eshez átalakítót kell venned. Jó venti, ajánlott, veheted nyugodtan. 140mm-es furatba célszerűbb lenne másikat választani, de 120mm-es furatokba jó lesz a TY-147, ha egyébként elférnek.
"Jól gondolom, hogy a PWM-es ventillátor is elmegy 3 tűs csatlakozóról?"
Igen.
(#10305) batyesz: Mármint miben jobb ? A nagyobb fordulatszámúnak értelemszerűen nagyobb a légszállítása, illetve ebből adódóan a zaja.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
-
Beca1990
senior tag
van egy coolink 8cm-es rendszerventim. de állandóan 2300rpm-el forog.
hogy lehet ezt szabályozni? -
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Előzmény: most egy ASUS TA-582-es házikóban vannak a cuccaim. A napokban szembesültem vele, hogy mennyire nehéz bármit is kicserélni, megreparálni, vagy csak egy kicsit szöszmötölni benne. A napokban lesz egy alaplapcsere nálam (egy mATX kerülne bele - az M5A88-VM EVO), és már most kétségbe vagyok esve, hogyan fogom-fogjuk a haverommal elrendezni a belsőségeket szépen, gusztusosan a belsejében. A kérés: abban kérném a segítségetek, hogy tudnátok-e egy olyan házat ajánlani, amely nem fog az őrületbe kergetni; amiben rendesen elférnek a gépem dolgai és amire úgy 8k-tól 11-12k-ig lenne keretem. A proci marad, arra egy SCYTHE Katana 3 hűtő kerülne, a Chieftec GPS-400AA-101 tápegység, a VGA kártya, a wifi kártya (PCI-e) és az USB 2.0 bővítőkártya megy vissza. Plusz egy SSD és két 250 GB-os Samsung vinyó (az egyik rack). És még egy hátsó (92mm), egy front (80mm) és egy oldalsó venti (120mm). Mit gondoltok? Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
dauphin
aktív tag
Bocsánat az alaplap típusát elírtam: a pontos megnevezése a "V" nélkül M5A88-M EVO. Csak a békesség végett.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
Tragger
tag
Ennek (CORSAIR AIR SERIES AF120 QUIET EDITION) teljes fordulaton milyen hangja van, tudja valaki? Csak mert én a gyári adatoknak nem hiszek. Igaz nem PWM-es, de ha max-on is halk akkor nem baj.
-
krichd1
addikt
válasz Tragger #10314 üzenetére
Még egyszer: TY-147 csak 120mm-es furatba szerelhető, 140mm-es furatba a TY-150 megy. PWM-ből olcsóbban 120mm-es szabványméretben Coolink SWIF2 120P, esetleg Bitfenix Spectre PWM. Corsair AF120 helyett SP120-at érdemes venni, én 1000-1100rpm-el használom.
-
batyesz
tag
Van valami jó 8-as PWM-el?
-
Tragger
tag
válasz krichd1 #10316 üzenetére
Értem én, van neki 120-as lyuk oldalt. De akkor már szerintem 3 egyformát fogok venni (Corsair). Azóta találtam tesztet, és valóban, az SP120 jobbnak bizonyult. Csak félek, hogy mivel annak nagyobb a max fordulatszáma, hangosabb is lesz. Szabályozni nem tudom hogyan lehetne, mert eddig még a mostaniakat nem sikerült sehogy (speedfan-nal sem). Külön előlapi panelt meg nem akarnék venni.
-
Mr. Erikszon
senior tag
Egy haf 912 plus mellé akarok venni egy megaflow 200-at az jó hozzá?Sokan irták a neten hogy nem jó meg minden...
-
krichd1
addikt
válasz Tragger #10318 üzenetére
Kinek mi számít hangosnak, elég szubjektív. Nem férne el a 3 TY-147 ? Előlapi panelt érdemes venni szerintem, legalább is én szeretem.
(#10319) eriklambing: Helyette ott a Bitfenix Spectre, vagy a drágább Spectre Pro.
[ Szerkesztve ]
-
-
Shing
őstag
Sziasztok
Van valamilyen best buy 12cm-es ventillátor max 4000Ft-ért? Nem nagyon értek hozzá... A ház oldalába menne. 3 és 4 tűs is jó, zaj annyira nem számít, csak hatékony legyen. -
batyesz
tag
Tudtok valami jó 8cm-es ventit? max 4 ezerért? Ami nem mindig max RPM-el forog? PWM
-
lukaszokni
aktív tag
válasz batyesz #10325 üzenetére
Nekem Arctic F8 TC-m volt, meg voltam velük elégedve, ellentétben az F12-es tesójukkal.
Amíg a 8 centisek másfél évig halkak voltak, a 12 centis 3 hónap alatt el kezdett rezonálni.
Szal én merem ajánlani az F8-at, ha valakinek volt vele rossz tapasztalata, szólni fog.mAtx4ever!
-
batyesz
tag
válasz lukaszokni #10326 üzenetére
Te a könyvjelzőim között turkálsz? Ezt néztem ki délelőtt Akkor nem keresgélek tovább
-
tornas
őstag
-
batyesz
tag
válasz lukaszokni #10337 üzenetére
Igaz,igaz! Bocsánat, mostantól jobban odefigyelek
tornas: Nem rossz! Komolyan elgondolkoztam rajta!
-
RVR400
veterán
Üdv!
12 cm-es slim ventit keresnék. Amit találtam az egyedül a Scythe SlipStream Slim lenne, mivel pont ez a 12 mm-es magasság lenne jó. Esetleg tud valaki esetleg még valami más típust, hogy legyen miből válogatni?
-
jookomak
őstag
válasz RVR400 #10342 üzenetére
Nem igazán értem, hogy mitől nem fér el a normál venti. Ahogy a tesztekben látom, elfér a dupla radi. Onnantól meg mivel arra megy az adott méretű venti, elvileg van neki helye. Csinálj már egy képet lécci alsó perspektíváról a radiról, hogy mi az ami miatt nem ok.
Dvd-től nem fér el? Tedd lejjebb. -
hitman,
őstag
Sziasztok
Asgard pro ház tetejére ti milyen 14cm-es ventit ajánlanátok?
Rakhatnék 2db 12-es vagy 2 db 14-es ventit is de én csak egyet szeretnék és akkor már úgy gondolom hogy egy nagyobbat raknék.Nem szeretnék 4-5k-s ventit, valami best buy dolog érdekelne!
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék segítséget 8cm-s hűtőventilátorhoz. Melyik gyártó csinál 25mm-nél keskenyebbet, aminek kicsi a zajterhelése?
A 852-es kídlap telepötúsa sike#esen befejezádött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Eladó Corsair QL120 RGB ventillátorok, illetve Corsair ventillátor vezérlő!
- Alpenföhn Wing Boost 3 140mm! (2db)
- Csere-Beszámítás! Corsair Icue Link QX120 RGB Ventillátor szett Starter Kit.
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Új 6db LIAN LI UNI FAN SL-INF 120 RGB VENTILÁTOR FEKETE (UF-SLIN120-1B)
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple Pack Black FAN + Lightning Node Core bontatlan ALZA garanciális
- Cooler Master COSMOS C700M-ből kiszerelt 0 új perces ventik 4 db
- Phanteks M25-140 PWM D-RGB White 3-pack
- Bequiet Pure Wings 2 120mm (4db,dobozos)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest