Új hozzászólás Aktív témák

  • brickm

    őstag

    Sziasztok!
    2 dologgal kapcsolatban fordulok hozzátok ezúttal.
    Egyik, adott egy ügyfelem, aki thome-os előfizető, fix IP címet vett. Elég sok galiba volt a dologgal, mert először dinamikus NATolt címet kapott, majd egy hét után megkapta a fix natolt címet, majd egy hétre megint rá kapott fix nem natolt címet, viszont most az a gond, hogy kívülről ha megpingelem az IP-t, egy nagy büdös semmit látok. Konkrétan 100% veszteség. Hiába nyitok portokat a routeren, semmi.
    Mintha nem is létezne a címen semmi. Pedig bentről ki tudok csatlakozni és az az IP jelenik meg logfile-ban a szerveren.
    A thome a telepítő cégre mutogat, a telepítő cég meg a thome-ra, az ügyfél meg néz rám, hogy akkor mi lesz a kamerarendszer távoli eléréséve??Találkoztatok már esetleg ilyennel? Mi lehet az oka\megoldása?

    A másik gond, ami ma kezdődött, a Dlink router, amit a telepítő cég hozott kb 5perceként lefagy. Helyi hálót,netet mindent eldobál. Újraindítás után ismét 5percig jó.
    A telepítő cég a 4IP kamerát hibáztatja....én meg a dlink routert.
    Ki akartam váltani egy 300Mbps-es tp linkkel, de PPPOE jelszó hiányában ettől elestem. Előfordulhat az, hogy a router mögötti IP kamera, vagy a switch fagyasztja le a routert?
    Hozzáteszem a kamrendszer már féléve megy a router mögött távoli elérés nélkül, eddig nem volt lefagyás, ez ma kezdődött el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák