Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Zola007 #89034 üzenetére

    Ha a piros pöcökre gondol, akkor ott más a terhelés, de eltörni nem fog ott semmi, jól gondolod, hogy sokat bírnak azok. Egyszer egy hegesztővel beszéltem arról, hogy a rögzítők mennyit bírnak vajon, amiket kihajtasz gyakorlatnál, majd a végén vissza. Ugye ott hegesztve van egy fémdarab, ami tartja a konzolt. Azt mondta a srác, hogy egy pöttyintés a hegesztőpákával a két fém közé, az kb. 200 kg-s terhelésre szakad el. Na most az a fémdarab rendesen végig van hegesztve 5 cm-en és van belőle kettő. Szóval nem kell attól tartani, hogy az elenged.

    (#89035) Ijk
    Szerintem egyébként bírnád, inkább csak meg kéne szoknod azt az irányú/fajta terhelést. Ha ráállnál menne. Persze nem biztatlak, vannak ennél jobb alternatívák is.

    Nálam az alábbi módon néz ki egy láb nap eleje, nem szoktam határokat feszegetni, feldobom 300 kg-ra, aztán 3x10, ez az, amivel valamennyire a régi nagysúlyos guggolást helyettesítem, aztán jöhet a többi. Mondjuk bújkál bennem a kisördög mostanában, a videón is 310 kg van és kb. havonta mostanában rakok rá +10 kg-t. Megyek vele, amíg bírom a 3x10-eket. Kb. derékszögig engedem vissza, ahogy látszik, vagy egy kicsivel tovább, de igazából ha annál tovább engedem, annyira összehajtogatja a törzsem meg a beleim meg mindent, hogy kurvára fáj.

    Nyugdíjas torna @ Paks - Revolution Fitness

Új hozzászólás Aktív témák