Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Battlefield 2042
- Cyberpunk 2077
- Xbox Series X|S
- War Thunder - MMO Combat Game
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Automobilista 2
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
válasz userxy #76476 üzenetére
Egy cégnél vagyok országos képviselő/vezető, vagy kinek mi. Ebből kifolyólag napi Budapest ingázás az alap, mellé még bejönnek komolyabb túrák is például Nyíregyházára, Debrecenbe, Győrbe, országon kívülre szintén, bár az ritka. Na meg én ezt az autót használom mindennap saját célra is, ezért nincs jelenleg magán, meg csóró is vagyok, főleg, ha a nav kérdezi. Ezenkívül mindenfélére vállalkozó is vagyok, építési, nagykereskedő. A rekordom az egy nap 1300-1400 km volt. Németország, itthonról. Oda-vissza már nem vállaltam be egyben.
KoVee84:
Bőven van olyan hangzása annak a biturbos háromezres audinak, mint a mai modern full elektronika, lefolytott v8-aknak. Állítható az egész hangzás. Nem láttál még ilyet?
Az új m4-es például benzines, de olyan a hangja, hogy sírva lehet tőle fakadni, le van már az is butítva, sőt a hangszóróból is jön ráadásként motorhang, ha kikapcsolod a rádiót. Egy E46 köröket ver rá.
Persze nincs olyan hangja, mint egy izomautónak, amiben nyers erő van. A Jeepnek jobb hangja volt az biztos. Megvenni én sem venném saját költségre, inkább benzin párti vagyok, tfsi pedig nem volt a flottában, csak 2.0 tdi... Úgyhogy talán belenövök egyszer az s65-be. Mert az kell.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJi Mini 3 Pro + Rc
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest