Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz kolosanyi #56213 üzenetére

    Nehogy azt hidd hogy leszarják. Nyilván vannak fontosabb dolgok is az életben mint hogy nézel ki, de azért mindenki szeretne sportos alkatot.
    Viszont az hogy jól nézzek ki az nagyon gyenge motiváció. Ezért bukik bele szinte mindenki, mert kurva sokat bele kell tenni egy kényelmes azt eszek amit megkívánok életmódhoz képest.
    Ha bemész egy terembe sajnos van egy réteg (ami teremtől függően más arányban van) aki szépségszalonnak képzeli az edzőtermet. Az edzésük, meg nyilván a hozzáállásuk olyan is, szart sem ér.
    Ahhoz bizony akaraterő kell és elszántság hogy edzés közben már néha remegsz mint a nyárfalevél a saját izzadságodban fürödve. Aki a sport miatt csinálja az hamar eljut oda hogy endorfin szabadul fel a kemény edzés után és kialakul egyfajta függőség. Mert amúgy ki a picsa szeret guggolni meg lábtolózni, amikor szédül, rosszul van, zihál? Ha jön az endorfin, hogy hétköznapokban jobban érzed magad, hogy izmosodsz, eléred a célokat akkor van motiváció, sikeres az életmódváltás. Ha nincs akkor elbuktál.

    Na ennyit mára a közhelyekből. ;]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák