Új hozzászólás Aktív témák

  • benfolds

    őstag

    válasz aelod #167921 üzenetére

    1. eleve úgy kezdődik, hogy "ELGONDOLKODTATÓ" - ha az volt a cél, hogy semmiképpen ne vegyem komolyan a szöveget, akkor tökéletes indítás.

    2. nekem elég sarkos véleményem van úgy általában a diétákról, így a ketóról is, szerintem 99%-ban csak a bizniszről szól, amit az emberi hülyeség és az az általános igény tart fenn, hogy mindig kell valami új megfejtés, ami nyilván sokkal jobb, mint az előző nagy megfejtés volt. kb. úgy működik, mint a divat, vagy ahogy egyik sláger jön a másik után, sosincs megállás. amikor már nehéz újat kitalálni, akkor jön a retró, ilyen egyébként a ketó is, amit asszem a 70-es években talált ki egy amerikai fickó.
    ez nem azt jelenti, hogy a diéták ne működhetnének (azt meg végképp nem állítom, hogy a táplálkozási tanácsadásnak ne lenne értelme, pont az emberi hülyeség miatt), sokféle módon el lehet jutni ugyanoda, de szerintem mégiscsak a "természetes" étrend némi egyéni finomhangolással (itt van szerepe a táplálkozási tanácsadásnak) a legjárhatóbb út, ami már kb. 100 éve fel van térképezve és előbb-utóbb mindig ugyanoda kanyarodunk vissza.

    3. lehet faszság, de félretéve minden egészségügyi megfontolást, etikai okokból a vegánságot egyre inkább támogatom (ezek a nébih-es horrorvideók sokat nyomtak a latba), mondjuk még nem szántam el magamat. nem tudom, hogy ez az őrület vagy a jellemfejlődés jele. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák