Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zomb€€

    őstag

    válasz Ijk #118060 üzenetére

    Voltam en is igy ahogy te, tokom kivolt. Aztan jott egy olyan szakasz az eletemben, amikor mindent leszartam, edzest, kajat, mindent ami ezzel kapcsolatos. Tisztessegesen elhiztam, es borzaszto volt.

    Egyszeruen hihetetlen, hogy a finomitott cukrok mit tudnak tenni az emberrel. Totalis depresszio + demotivaltsag. Tenyleg magamon lepodtem meg, hogy mennyire le tudok csuszni, de hiaba, csak szippantott magaba.
    Vicces, hogy a cigisdobozokat basszak tele az undorito fenykepekkel, amikor leginkabb a milkacsokira, fornettire, csipszre es minden mas ipari hulladekra valo. A cukor tenyleg ol butit es nyomorba dont.
    Valahol orulok, hogy megtapasztalhatam a "masik oldalt" mert tudom, hogy oda SOHA tobbet nem akarok es nem is fogok menni.

    Szerintem ezek az emberek pedig inkabb tudatlanok, mintsem tudatos dontest hozva adjak fel a kondiciojukat es vele egyutt a vitalitast. Emlekezz csak vissza amikor az elejen voltal az edzes es az "egeszseges" etkezes temanak, mi infot kellett magadba gyujteni, hogy nagyjabol eligazodj (raadasul ezek a tezisek folyamatosan megdolnek :D )
    Ok itt adjak fel, mindjart a legelejen. Mert fogalmuk sincs hol kezdjek, akkor megszokom a mostanit.

    Szoval Ilyk szerintem ne irigykedj, es [link]

    "Egyszer fent...egyszer fent!"

Új hozzászólás Aktív témák