Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak1valaki
csendes tag
válasz Angel2014 #115820 üzenetére
Kedves Angel2014!
"A Töködön van 50 kiló felesleg és a sok beteg emberen aki elképzeli...fogytam 100 kiló felett és egyszer 47 kilót a bőr megnyúlt és azt a látszatot kelti mintha kövér lennék ...valóban van de nem ötven kiló ahogy te és ti elképzelitek...ha megfognád a karom vagy a combom vag a hasam stb...nem sok zsírt tudnál megfogni...inkább a bőrt...és a bőr közé szorult zsírt amit csak masszirozással vagy szétroncsolással lehetne eltávolítani."<--Te szent Grál. Ez az eddigi megnyilvánulásaidnak a teteje. A Te hasadon hájréteg tömkelege van, nem bőr. Az inkább a pofidon(hogy ne írjak már otrombát) van, hogy ilyeneket ide beírsz. Sírni támad kedvem, de előtte már kiröhögtem magam, sajnos nem fog menni. Szétroncsolás, masszírozás...simogatás, ránézés, rágondolás...mi lesz a következő? Hagyd el a topicot, mert azt hittem ennél mélyebbre nem tudod ásni magad, de Kína még messze van. 50 éves férfi ekkora zagyvaságot összehordani?
Tudod mit? Vékony vagy és szálkás, csak ne írj már ennél több hülyeséget ide.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok