Hirdetés
- Nintendo Switch
- Hogwarts Legacy teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Üdv urak
Keresnék Mosonmagyaróvári topiktársat aki átvenne egy ottani üzletből egy kisebb csomagot és feladná foxpost-al nekem Budapestre."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
golya32
senior tag
Autót hogyan tudok úgy kivonni a forgalomból, hogy bontani tudjam?
A bontóba le tudom adni, akkor kivonják, de nekem kellene belőle alkatrész, és utána saját lábán már nem menne.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Joker88
őstag
-
-
PociAti
őstag
Ha katalizátoros az autó, akkor előfordulhat hogy ez az egy alkatrész többet ér, mint az autó többi része.
A gyakorikérdéseken valaki azt feltételezi, hogy a katalizátornak magas a bodza tartalma, azért álltak rá a színes fémtolvajok. -
sagesz93
addikt
Sziasztok! Csak ma-holnap a győrieknek 90 lenne a masina: [link]
Lassan 700 lesz a benya, itt az alternatíva
Senki nem akar eljönni érte Győrig, én meg nem akarom postazgatni[ Szerkesztve ]
-
golya32
senior tag
[link] Kell egy Ipod valakinek? 25e ért is vihető!
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
sotetlovag97
tag
Sziasztok!
Érdekelhet valakit alkatrésznek vagy valamilyen felhasználásra egy Samsung UE32F5300AW televízió?
Sajnos édesapámnál a háttérvilágitó ledek megadták magukat, én rendeltem belé újat, amelyekkel már jól működött, viszont a következő szétszedés és összerakás folyamata közben megtéptem az LCD panel kábelét, amivel konkrétan csatlakozik, így, ha nem fogom kézzel, akkor csak a tv egyik felén van kép.
Úgy tudom, hogy ez már nem javítható.Doboza és mindene megvan. Vettem hozzá egy PIX-LINK 300M kis adaptert, amivel a WIFI jelét etherneten pumpálja bele a nem WIFI képes tévékbe.
Illetve egy LCD Backlight testert, amik közül mindkettő csodálatosan működik.
(Csak már a tv nem)Megvan hozzá minden, doboz, távirányító, talp stb.
Ez, vagy ezek közül bármi érdekelhet valakit? (Hirdetést nem csináltam még neki, mivel a TV számomra az ingyen elvihető kategória jelenleg)Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
tserrof77
őstag
válasz sotetlovag97 #37522 üzenetére
Megy PÜ.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
boogie84
veterán
válasz sotetlovag97 #37524 üzenetére
[link] Gyorieknek 100. Utolso ajanlat.
[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
golya32
senior tag
Mazda 626 2.0 benzin 99 és érdekelhet valakit ? Ezüst sedan ajtok aljan mar csipkedi a rozsda, mas hibarol nem tudok. Klima jo ulesek nem szakadtak. Műszaki januarig van. Alufelnis kerekek. Kp kéne vagy laptop.
Nem használjuk ezért eladó, van még mellette 3db szóval másik autó nem kell.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Ármester
válasz sladka_pani #37530 üzenetére
Ha a múltkori Samsungos akcióból van, akkor Samsunghoz.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek elfekvőben DisplayPort-HDMI átalakítója?
-
tserrof77
őstag
válasz Lacpac #37539 üzenetére
Elfekvőben nincs, de a boltban van, "pigtail" jellegű (kb 15cm-es kábeles verzió) T&S Számítástechnika, Batthyány tér 15. Csak neked 2500Ft.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Dryman
őstag
Semmi politika, de rémisztő és kísérteties a hasonlóság!
[link] -
tserrof77
őstag
válasz Lacpac #37544 üzenetére
Kivételesen nem leszünk szombaton, családi esemény miatt. Holnap ugyan csak 4-ig vagyok nyitva, de utána sokáig benn leszek, oda tudom adni. Adatlapomon ott a privát számom, azon elérsz
-
tserrof77
őstag
Helyi friss reges hirdetés. Először azt hittem, valami gémer noti cuccait árulja, de ez valami belépő szintű x540 vagy valami hasonló IH (ipari hulladék) maradék vackai. A háttértár külön megér egy misét. Gondolkodtam, hogy ráírok, hogy április 1. rég elmúlt, vagy sok a nulla helyenként, de... ez... ááhh.... megy a link a hülyétkapokazapróktól topikba is...
-
envagyok
veterán
Külföldre utazáshoz kell a kölöknek Covid teszt.
antigén gyors teszten, vagy molekuláris (pcr) teszten alapuló tesztigazolvány (Uniós)
Van tippetek, hogy melyiket, és hol olcsóbb megcsinálni? -
Ármester
válasz envagyok #37548 üzenetére
Medicover PCR? ~15k, Anyum amikor kellett neki délelőtt volt, estére megjött az eredmény.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Hogwarts Legacy teszt
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest