Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
Halo!
a vasutallomasnal levo kormanyablak az pontosan hol van?
Má' nem
-
Dryman
őstag
Bal folyosó, sarkon trafik, utána második ajtó...kicsit furcsa ügyintézési rend, forgalmasabb napokon az emberek kint állnak a helyiség bejárata előtt...időszakonként kijön egy ügyintéző és kérhetsz tőle sorszámot az ügyintézésedhez, bemegy, és kihozza a sorszámot, majd kicsit később ismét jön és szólít....gondolom ezt azért így csinálják hogy ne legyen bent sokaság.
A leggyorsabb ügyintézést itt kapod, én csak ajánlani tudom! -
Joker88
őstag
Győrben, autós klímafertőtlenítés/klímatöltésre és esetleg utastéri szűrőcserére tudtok jó szervízt,szakit?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Diák66
őstag
válasz Joker88 #37457 üzenetére
Hát a klímásokkal csak annyi tapasztalatom van, hogy inkább nem győrben csináltatom. Astra H-ra kértem bevizsgálást. Kompresszor kapcsolt, motortéri ventilátor nem. Sikeresen kiengedték az összes gázt, ami még megvolt a rendszerben (azóta már nem indul) és adtak egy 120.000 Ft-os javítási ajánlatot klíma hűtő csere (kb 60e) + töltés (40e) + munkadíj (a maradék) és igazából majdnem egy tízesért azt állapították meg, hogy nem lyukas a klímahűtő, de 4 óra után elengedi a gázt valahol, valószínűleg a klímahűtő anyagában elengedi már a gázt. Szóval a héten viszem Veszprémbe, ahol remélhetőleg normálisabbak lesznek és korrektebben megállapítják a hibát. Amúgy olcsóbb helyeken még mindig 20 a töltés és a klímahűtő kedvezménnyel ebbe az autóba még nekem is 40-45e a normálisabbik fajtából. Persze erre valaki azt mondta, de hát neki garanciát kell rá vállalni..... szóval zsebbenyúlós dolog ez. Szűrő cserét és fertőtlenítést magam csinálom, mert valószínűleg ez is horror lehet árban, plusz H astra szerelés és időigényes, ha a szűrőt nem begyömöszölni akarod.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
válasz Diák66 #37458 üzenetére
Nekem a Leierben csinálták a fertőtlenítést (éves átvizsgálás részeként), nem is emlékszem a tételre a számlán annyira minimális volt. Hogy a feltöltés mennyibe kerülne arról nincs infóm.
Nagyon korrekten dolgoznak, és nincsenek elszállva az árak sem. (Nyilván márkaszervízhez képest)
[ Szerkesztve ]
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
tudtok olyan lakatost vagy szakit aki egy panel garázsajtó karbantartását el tudná végezni? Kicsit szorul, nagyot huppan becsukáskor, zavarja a többi lakót.
Helyileg szabadhegy.Köszi!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
kbhuinfo
tag
U320-as vinyó valakinél van elfekvőben? Precision 670-be kéne. Lehetőleg minél nagyobb. Előre is köszi!
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
tupacamaru
veterán
Tudtok ajánlani megbízható költöztető céget?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
doc
nagyúr
válasz tupacamaru #37469 üzenetére
Na ez engem is erdekelne, foleg hogy van-e olyan, aki hajlando es kepes az osszerakott lapra szerelt toloajtos szekrenyt szetszedni, es az uj helyen ugyanugy osszerakni, ha nem muszaj en nem szenvednek vele megint, eleg volt egyszer osszerakni
-
doc
nagyúr
válasz ladopapa72 #37471 üzenetére
Hat, egyszerubbnek biztos nem egyszerubb, legfeljebb olcsobb De ha annyira horror, akkor egyszer meg vegigszenvedem, aztan egy darabig ugysem koltozunk...
-
Viperator
őstag
-
PociAti
őstag
válasz Viperator #37473 üzenetére
Ez csak az általuk forgalmazott bútorokra igaz.
Azokra nem, ahol a szét- és újra összeszerelhetőség nem volt szempont. Ahol a stabilitás miatt még pár elem egymáshoz lett ragasztva, vagy egzotikus megoldásokkal összerögzítve, hogy csak roncsolással lehessen szétszedni. -
doc
nagyúr
válasz Viperator #37473 üzenetére
mikor en vettem a haloszobabutort, 10%-ert raktak volna ossze a kiszallitok, es NAGYON nem volt olcso a butor, szoval megcsinaltam en, utolag kiszamolva 5000 netto/oraert raktam ossze magamnak de papirbol, ujat osszerakni eleg egyszeru, mar osszerakottat szetszedni es ujra ossze nagyobb szivas szerintem
-
Dryman
őstag
Nálam a 6db széket és az étkezőasztalt 20000-ért rakta volna össze az ideaa szerelője
csak viszonyításként...kértem ajánlatot a vízóraakna összerakására....felnőtt lego 9 lapból áll, csak ásni kell neki egy 90x130cm-es 120cm mélységű gödröt, majd az oldallapokat leengedve és összeillesztve körbetölteni...
1db lap 35kg...gondoltam nem erősködök, ha már felajánlották...meghallgatom az ajánlatot...
50eFt, de a gödröt ássam ki előre, ez csak a legózás díja!
Kútfúrás szintén drágaság...16eFt/m....még jó hogy van rá kereslet...
Reálisan az építőipari árakat átemelve az infós világba, egy windows újratelepítés nálam már 30eFt, egy wifis nyomtatóval való szopórollérnek meg egyedi ára van ami 40eFt-tól indul... -
-
G@ben
addikt
Melyik állatorvos ajánlott macska ivartalanításra?
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
golya32
senior tag
Elemér Győrújbaráton nekem bejött.
Ergényin az álatorvosi rendelőben úgy elb@szták a kutya lábát, hogy utána csak sok pénzért Gödön tudták a Profivetnél rendbe hozni..Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Bobrooney
senior tag
-
PociAti
őstag
válasz ladopapa72 #37488 üzenetére
Ő hozta az állatorvosnak a gyereket.
-
G@ben
addikt
Köszönöm mindenkinek, ebből már szerintem tudunk választani!
Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
golya32
senior tag
válasz ladopapa72 #37488 üzenetére
Kutyánk csipőizület problémás, műteni kellett, először a Parcsaminál voltunk utána mentünk Gödre, qva drága volt, de jó lett.
A korrekciós műtétet próbáltam Győrbe olcsobban megoldani, nem jött össze újra Göd és sok kp...Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
Dryman
őstag
válasz golya32 #37493 üzenetére
Amig révfaluban laktam, addig Hursán Gáborhoz vittük a kutyust... ez a kutya is diszpláziás volt, Gáborék megcsinálták a vizsgálatot, majd az állategészségügyi egyetem oktatókorházában Diószegi doktor műtötte meg... A doki 4 nyelven végigkommentálta a műtétet, kb 40 hallgató tanulta a szakmát a Beni közreműködésével :) Az a doki tudta mit csinál, 2 hét mulva a kutya már szaladgált!
-
Joker88
őstag
tudtok ajánlani jó/jobb autószervízt/szakembert Győrben (vagy esetleg a környéken) ahol esetleg klímát is töltenek/ellenőriznek ?
Ma óriásit csalódtam az eddigi szervízemben.. Évek óta oda hordtam a járműveim,de most nagyon hanyagok lettek, és hogy is mondjam,árban,minőségben is elszálltak ( januárban voltam utoljára ott egy másik kocsival .. és igen,tudom háború,meg stb,de attól független majd 2x áron dolgoznak..)In loving memory of Garrett Lockhart
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest