Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
Nyilván nem végtelen a pénz, de egyelőre tájékozódom, hogy mennyibe lenne, aztán mérlegelek, hogy nekem az megéri-e
Maga az autó egyátalán nem különleges (Golf II 1.6 benzin), de állapotra szép, vigyáztunk rá mindig, és pár éves kora óta a családban van.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Coyot
őstag
válasz SyMbioTe #36403 üzenetére
Én akkor állnék neki ha valami speckó kiadás vagy esetleg cabrio - nomeg ha van 3-4 milla felesbe otthon és sok idegszál nincs kihasználva
Azt viszont ne várd hogy ránéz aztán megmondja mennyibe lesz. Ez közben mindig változik állapottól függően, senki nem lát bele.Fényezésnek is eredeti színnel makuláltlannak kell lennie ezt ne feledd
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Ármester
Tudom tudom, beszéltem az úrral aki átvizsgálta.
Köszi.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Coyot
őstag
válasz SyMbioTe #36405 üzenetére
De ha van esetleg update a sztoriról, engem nagyon érdekelne.
Jó látni hogy más is mekkorát szív vele tudodgolya32
Az OT-zás mindig hosszú idő, egyik cimbi autója most lett kész, 1,5 év volt csak a karosszéria. Ezt a szakik sem tudják úgy csinálni, hogy nekiállok és nyomom. Nekem cimborámék félreteszik van hogy 4 hónapra rá se néznek, mert nem normális mennyiségű munka ami belemegy és hamar kezdhetik előről, ha egy ív kicsit is roszabb lett mint az original.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
tserrof77
őstag
Üdv, Urak!
Reklámtáblák készítéséhez tudtok megbízható, nemtúldrága szakit esetleg? Köszönöm
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
envagyok
veterán
Családi ház kerítés készítéshez keresek lehetőségeket és szakembert.
Ami fontos, kb 40-50 cm magasan vízálló/vízzáró legyen.
Többen ajánlották a Semmelrock [link] kerítés elemeket, mivel azokat nem kell szigetelni, színezni.
Létezik ilyesmiből más gyártótól olcsóbb megoldás?
Illetve tolókapura és bejárati kapura van ötletetek, hogyan lehetne megoldani a víz kizárását?
Sajnos nálunk nagy esőzéskor a szomszéd löszös utat leviszi a víz az árokba hozzánk, szépen feltelik az árok teljesen a lösszel, és onnantól minden víz hozzánk jön be.
Utoljára kb 100 köb víz 10 köb homokkal, plusz ami az árokban maradt azt az önkormányzat 20 forduló 6 köbös autóval vitte el.
Nem szeretném még egyszer ezt átélni, erre keresek nem túl drága, elegáns megoldást.Kertészt is keresek, mert a fűre folyt agyagot el kellene távolítani, meg a kertet is rendbe tenni.
Megcsinálnám magam is, de sikerült most egy ínhüvelygyulladást is kapni a jobb kezemre, gipszben nem megy.[ Szerkesztve ]
-
jamba
aktív tag
Üdv All
Korrekt auto villamossági szerelőt keresek,multimédia,navigációs fejegység (automagnó) bekötéséhez olyat aki már csinált is ilyet nem ingyen természetesen.
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
Ármester
-
mm00
aktív tag
Eladnám a következő gépet: [link]
Alaplap: Gigabyte H87N-WIFI
Processzor: Core i5 4440
Memória: Kingston HyperX 2*4GB DDR3 1600
SSD: Samsung: 840 EVO 120GB
Ház: Bitfenix Prodigy fekete
Tápegység: Chieftec GPS 450WÁr alkuképes, nem tudom mennyit ér
-
Balinov
titán
Srácok, decathlonos, kecsua 5000ftos strandsatornal olcsóbbat nem nagyon lehet venni Győrben, boltból, polcról, ugye?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
erdey_a
addikt
Sziasztok,
marcipán figurákat látott valaki valahol mostanában?
Minden évben gondban vagyok ezzel, marha nehezen találok olyan helyet, ahol egyáltalán van (még cukrászdákban sem triviális), pláne ahol választék is van.
Valami tuti tipp? Nem akarom megint az egész várost a nyakamba venni.Vérboci
-
erdey_a
addikt
köszi, köszi, akkor hazafelé benézek oda.
ha meg csináltatni is lehet emberi áron, az duplán jóVérboci
-
Ármester
Sziasztok!
Egy alap, játékra használható videokártyát keresnék, 30000Ft-ig bezárólag. GTX 760, 770, 950, 960, 1050, R9 2XX, 3XX széria, ilyesmi.
Van valakinek esetleg?
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Dryman
őstag
válasz erdey_a #36433 üzenetére
Ha a Kálvária tortáit drágának ítéled, akkor ne is nézz szét a belváros kézművesnek mondott látványcukrászdáiban, mert dobsz egy hátast az áraktól...
Nem olcsó a Kálvária az biztos, az a még elfogadható az árszínvonala...a tortái jók, de ne keress bennük semmi különlegeset. -
Ármester
válasz ladopapa72 #36434 üzenetére
Ment pü.
-
Dryman
őstag
Bödöcs: *** nyári gondolataim
[link][ Szerkesztve ]
-
Bobrooney
senior tag
válasz Dorien #36440 üzenetére
A boltot szeretem, de a szerelői botrányosak voltak amikor nekem csinálták a kocsit (2017 vagy 2018).
Nappali menetfényt rakattam be velük (megbántam), fejegységet cseréltek (ezt még jobban megbántam).
A nappali menetfénynél lógva maradt a kábel ez első lökös alatt, még jó hogy észrevettem és nem akadtam el vele (azaz nem szakadt le valahol út közben).
Fejegység, középkonzolt összecseszték (gondolom pofával lefele lerakták az aszfaltra, mert ilyen zúzódások lettek rajta), 2 kábelt csak elvágtak leszigetelni már elfelejtették. Mivel nekem leburították a középkonzolt, a klímát nem kötötték vissza (persze hosszabb útra mentem és nyár volt), azóta nincs világítás rajta és a klímakapcsológombot is eltörték így lötyög.
Sajna a reklamációval nem mentem sokra, csak h majd lecseszik a szerelőt (ez vagy megtörtént vagy nem, nem is érdekel).
Két szerelő volt akkor, lehet csak ez volt tróger, de a szar munkáért legalább sokat fizettem. -
Viperator
őstag
Győrben melyik üzlet a legolcsóbb, kedvező áron kínál építőipari termékeket (glett, beltéri festék, gipszkarton, stb.)
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
sladka_pani
senior tag
válasz Dryman #36449 üzenetére
Hát nemtudom.. én pár éven keresztül mindig számításba vettem a BNF-et is, és 99%-ban a legdrágábbra jöttek ki.. attól függ mi kellett, mert ha építőanyag akkor tüzép, ha meg a fent említettek, akkor OBI és Praktiker. Többségben ugyanazt kapod, még cikkszám alapján is.
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest