Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dryman
őstag
válasz tserrof77 #38551 üzenetére
Sokszor azon tűnödöm hogy van-e ennél még lejjebb...azt gondolja a Dézsa hogy szórakoztató amit alkot, pontosabban amit alkottat....aztán ezt a fenemód egyéni eltorzult ízlésvilágát meg ráerőlteti a környezetében élő emberekre.
Van a városházán az a nagyméretű festmény, Győr történelmi múltját ábrázolja különböző időablakok összemosásával, ez az az alkotás melyet külön bejelentkezéssel tekinthet meg a nagyérdemű... csúsztasd a szemed a jelenkor részhez...és láss csodát!
akarom mondani papagájt, ßaszdmeg papagájt...ha én festettem volna az a műalkotást, akkor a kép ezen részére kisfiút festettem volna csúzlival hogy belecsempésszek egy falatnyi önazonosságot. -
tserrof77
őstag
-
golya32
senior tag
Nem hiába hívják Dézsma dokinak.
Nekem már volt gondom vele, önkormányzati többségi tulajdonos házban, feljelentett minket mert nem csináltatjuk meg a tetőt, közben meg az önkormányzat nem adott rá engedélyt, telefonon nem elérhető mailba levélre nem válaszol, egy katasztrófa.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
kovacsroli
senior tag
Most gondoljátok el mi lenne, ha a pacahal lenne a kedvence...
Lenne ám sírás a játszin meg az élményfürdőben!Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Balinov
titán
válasz kovacsroli #38556 üzenetére
Bammeg, épp kávét ittam, volna, most torolhetem le a telefont
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #38556 üzenetére
Ez kb. olyan, mint a Stephen King-féle "Macskaszem"-ben a lélegzetelszívó szörnyike.
Wherever you go - go with all your heart.
-
alexah
újonc
válasz okiDoki #38559 üzenetére
dede, céghez.. majd megpróbálom megkérdezni a parkolást,hátha..
ha nem,akkor meg megállok messzebb.
csak furi,hogy nincsenek kialakítva parkolók , vagy ilyen szabad helyek ahol meg lehet állni ( gondolom a cégeken belül sem lehet annyi parkoló,mint ahányan mehetnek autóval munkába naponta.. ) -
doc
nagyúr
Sracok, akciokamerahoz _egyenes_ talpat hol tudnek venni helyben?
[link] ilyenre gondolok, mint kiderult nekem csak ivelt van itthon :-/ -
kovacsroli
senior tag
találtam tutorialt
[ Szerkesztve ]
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
dances
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan szobafestőt, aki jó munkát végez, és nem horror áron dolgozik?
Nem feltétel, hogy számlaképes legyen.
Akár privátban is jöhet.Only the Good die young.
-
Joker88
őstag
Tihanyban volt valaki mostanában? Hol lehet normálisan megállni kocsival,akár fizetősben is ?
Az apátságot célozzuk meg,de kisebb gyerekkel,azért kérdezem ( én meg már nagyon régen voltam ott )In loving memory of Garrett Lockhart
-
envagyok
veterán
-
Balinov
titán
válasz envagyok #38573 üzenetére
Ott a temető környékén? Ott mindig sikerült parkolni, még akkor is ha ki volt rakva a megtelt tábla tihanyra
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Viperator
őstag
Szép napot!
Ki csinál légellátási (felül)vizsgálatot? (szén monoxid probléma miatt, a gázszolgáltató kér ilyen felülvizsgálatot)
Előre is köszönöm a választ!Üdv!
"Minél inkább eltávolodik egy társadalom az igazságtól, annál inkább utálni fogja azokat, akik kimondják azt." - George Orwell
-
envagyok
veterán
Tudtok Győrben korrekt ajtó eladó/beépítő céget?
-
kovacsroli
senior tag
Igaz ablak ügyem volt velük, de ajtókat is forgalmaz a KMI Ablak, velem korrektek voltak és jó áraik is vannak.
Az ajtóim a Jolától vannak, őket én sem ajánlom.Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
Dryman
őstag
BNF-ben vásároltam a beltéri ajtókat, mint kiderült ugyanaz a Borovi ajtó van a BNF-ben is, és a Jolánál is, csak a Jola a saját portfóliójának tekinti és átnevezi a Borovival gyártatott ajtóit... (magyar városokról elnevezett ajtók)
A BNF-ben elhangzott egy olyan állítás, hogyha tudok kedvezőbb árát az ajtókra, akkor ők is megadják az alacsonyabb árat...hát mentem egy kört ezügyben, és kiderült hogy azonos termékekről van szó, így a Jolás ajánlattal a kezemben alkudtam egy jót a BNF-nél...
A Jolásoknál nem az ajtókkal van probléma, hanem az általuk alkalmazott beépítő brigádokkal!
Kereskedni azért tudnak, de nem mindegy hogy kell-e fizetned a szállításért és legfőbbként milyen minőségben szerelik be a kiválasztott ajtóidat.
Jolától van a kilincs az ajtókra, na az egy másik történet....
Kedvezményes árat kaptam a választott kilincsre, majd mennyiségi kedvezményt is, ez 16%-os megtakarítást eredményezett....rá egy héttel a praktikerben a kilincsekre tévedt a tekintetem, és ugyanazt a terméket teliárban ugyanannyiért tudtam volna megvenni mint a Jolánál a csak neked szuperakcióban! Persze tudom, a Praktikerben meg ki kell fogni egy ilyen időszakot, mert nincs mindig termékválaszték....[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Elnézek a BNF-be és a Jola-ba (ide csak árakért ), KMI-be akkor. -
doc
nagyúr
válasz Dryman #38586 üzenetére
Ha mar igy belementunk, Jolanal nalam a kommunikacio meg a dilettantizmus volt a fo problema. Megrendeltuk az ajtokat/ablakokat, kikuldtek az elolegszamlat. Szoltam hogy nem jo nevre allitottak ki (ugyintezes miatt ez fontos volt), akkor nagy nehezen produkaltak egy masikat, azon nem volt rajta minden megrendelt termek, aztan meg az arak nem stimmeltek. A szinekkel is kavaras ment, senki nem tudta mirol beszel a masik, gyakorlatilag totalis analfabetaknak tuntek. Beepites utan par honappal nagyon logott az egyik ajto, kertuk az elozoleg megigert ingyenes beallitast, tobb HONAPIG kellett veluk szenvedni emailben/telefonon mire egyaltalan reagalni hajlandoak voltak. Az egyetlen pozitiv tapasztalat az volt, hogy aki vegul kijott beallitani az ajtokat, az tenyleg normalis volt.
Ennyi szenvedest nem er ez az egesz, ha legkozelebb barmi ajto/ablak kene, biztos hogy a Jolat elkerulom, inkabb keruljon kicsivel tobbe, de ne kelljen minden lepesnel napokig/hetekig szopni veluk... -
kbhuinfo
tag
Valakinek egy dvi-vga (igen, a kokorszakbol) kabele egy lomis kartondoboz aljan nem lapul veletlenul? Megszabaditanam tole
Van egy szint, ami felett nem mész egy bizonyos szint alá...
-
tserrof77
őstag
-
golya32
senior tag
win10-es laptopot keresek újabbat Macbook air 2017 beszámítással MacOs Monterey 13 inch 1,8ghz 2 magos i5 intel processzor 128/8gb Akku 100 ciklusos.
Ráfizetek ha kell.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
sotetlovag97
tag
Nekünk a bejárati műanyag ajtò lett végül a Jola-tól.
Lehet mi voltunk a szerencsés kivétel, se semmi problema nem volt velük, az az Ajtò jött, amit szerettünk volna, a számlán minden rendben volt, kedvesek voltak és gyorsan válaszoltak minden kérdésre.
Aki jött beépíteni elég profi volt(sajnos a házunknak vannak “sajátosságai”, nem egyenletes fal stb), de ezt is tökéletesen korrigálta és itt maradt tovább is, hogy megfelelően legyen beállítva az ajtó. Mikor már nekem megfelelt, ő még akkor is állított rajta.Azóta telefonon egyszer kontaktáltam vele és egyszer volt kinn, hogy megnézze minden rendben van-e, illetve picit utána állítani az ajtónál.
Én elégedett voltam velük.
De gondolom, hogy a leírtak alapján ez a kisebb szeletkéje a tortának.
Nekünk ez 2021 végi történet, azóta szuperül funkcionál.
Nem tudom, hogy a felsorolt történetek mikoriak, vagy volt-e változás esetleg a cégben.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
doc
nagyúr
válasz sotetlovag97 #38593 üzenetére
Nálunk a megrendelés és szamlaugyintezes 2021 december közepétől január közepéig, márciusban azon ment a toketlenkedes hogy közöltek hogy merjük le az ablakok helyet (amit ok személyesen lemertek hetekkel korábban), az ajtobeallitasert való konyorges 2022 júliustól október végéig zajlott.
-
alexah
újonc
tud valaki ajánlani nekem autókozmetikát? mind kellene belső takarítás (ugye a porszívó rongy alap nálam,de azért több kell) illetve ha csinálnának ott waxolást/fényszórópolírozást.
szerk.: eskűvőre vagyunk hivatalosak két hét múlva,de jobb előbb megcsináltatni[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz alexah #38595 üzenetére
Farkas autókozmetika, bátyám volt ott nemrégiben, nagyon dícsérte őket, Google értékeléssel is jól állnak.
Szent Imre úton vannak„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
sotetlovag97
tag
Akkor gyakorlatilag majdnem egyidőben történt a dolog.
Sajnálom, hogy ilyen tapasztalat is van a céggel kapcsolatban, én eddig úgy gondoltam, hogy bátran ajánlhatom bárkinek.
Nálunk is helyszín felmérést kértem, mert nem voltam biztos a méretekben, de utána ilyet nem is kértek tőlem.
Mondjuk én nem is a céget, hanem aki beépítette, őt kértem meg, hogy nézzen rá az ajtóra, bár ezt maga ajánlotta fel és nem is lakik messze.Az az igazán idegesítő, ha valaki baszik válaszolni…
-
Ármester
válasz Dryman #38598 üzenetére
Esetleg a Kertigép szervizes a Szabadhegyi vasútállomás mellett.
Egy telefont megér. :)„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest