Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dryman

    aktív tag

    Tegnap este éppen az épülő házamtól jöttem hazafelé, aztán feltűnt az a kocsisor az OMW kút vonzáskörzetében 22:45-kor a királyszéki úton....gyorsan google...mindenhol csak a Hernádis propaganda nyugtatószöveget olvastam a neten, bezzeg a PH, azaz a fórumunk azonnal informált! :)
    Köszönöm srácok, vettem az adást, majd mivel porszáraz volt a tank beálltam én is, bár tettem némi kísérletet hátha másutt maradt még normál dízel készlet....de sajnos nem!
    Csak a prémiumot tankolhattam,a sima dízel készlethiány okán nem kapható!... bár nem megy tőle jobban az auto, nincs is más szaga mint a normál dízel-nek...szóval olyan 2-ős érzésem van...lehet hogy a prémium dízel tankolópisztolya most egy normál dízel tartályra van kötve??? és lehet hogy ezzel az ügyes húzással meg a készlethiány táblácskával operál a kutak nagyrésze 480 helyett 600-ért árusítva a naftát?
    Ami még elgondolkodtató, miért éppen 25 liter a MOL-nál az egyszerre kiadható mennyiség??
    Hernádi szerint, tankolj 25 litert, majd bemész kifizeted, aztán vissza a kocsihoz, tankoló nyílás ismét felnyit, tankolsz ismét 25litert, bemész kifizeted, és így megvan az 50 liter tankolásod....közben vettél 2 csokit, és egy kávét is s kúton....micsoda kupeckedés ez már!
    Hogyan lesz így idei választási turisztikai utaztatás? se üzemanyag se utas....bocsi ez így kicsit morbid....

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák