Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz ldave #1113 üzenetére

    Valóban.

    Kicsit Wall of text lesz:

    A mai játékosok többsége a Wow-on nevelkedett, más mmorpg-t nem is látott, nem is próbált. Megszokták a Wownak a mechanikáját, működését ( kieg/patch > lvling >dungeon gear > raid gear > hc raid gear). Naná furcsán néznek egy olyan játékra ahol azt mondhatom, hogy 3 év után ha beloggolok és még mindig max lvl-ű vagyok, top statos gearrel. Mert ugye, ha nem geart szerzel és raidelsz, akkor mit csinálsz?

    Mint korábban írtam a WvW résztől nem félek, az remek lesz (az más kérdés, hogy mennyire fogják megérteni a magyarok, főleg a fiatalok akik a micro payment miatt veszik meg a játékot). A WvW részt a wownál egy sokkal régebbi játékból "vették kölcsön". Adnék pár linket, szerintem a szituáció ismerős lesz - bocs a minőségért, nem mai darabok: [link], [link], [link], [link].

    És a végére két sajátot is: [link] (sajnos annak idején nem volt elég erős gépem a felvételhez, de fel fog villanni pár kép, ami ismerős lehet), illetve egy outdoor raid: [link]. Ez a játék 2001(!) óta él, igaz manapság már sokan visszatértek a freeshardokra, mert ennyi idő alatt jött pár kieg, ami hozott pár nagyobb - és rossz - változást.

    Én személy szerint majdnem bekönnyeztem, amikor megláttam a WvWt a saját szememmel.

    Szóval nem szégyen a jót másolni.

    PvE endgame: Létezik, de keveset tudunk róla. Egyről biztos nem fog szólni: erősebb gear szerzéséről.

    (Még 1x bocs a wall of textért)

    [ Módosította: doc ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák