Új hozzászólás Aktív témák

  • szTotyy

    őstag

    válasz fausto #67719 üzenetére

    Az irodák csak az elhelyezkedésükben különböznek, de mind ugyanazt tudja, ugyanaz a beltér. Dekorációt választhatsz, de az ráér később is, ha már nem tudod mire költeni a pénzed. Az irodában a széf és a gunlocker is mondhatni felesleges pénzkidobás. Ezeket később is meg tudod venni.
    Olyan irodát vegyél, ami neked kényelmes helyen van a városban! Nekem például a Maze Bank West van, ez azt hiszem a legolcsóbb is és jó helyen is van.
    A kocsilopós garázsnál is ugyanez a helyzet. Mind ugyanazt tudja, csak az elhelyezkedésük más-más. Nekem ebből a nyugati városrészen lévő van meg (a nevét nem tudom), ez jó, mert közel van az autópálya. De itt is mindenki másra esküszik. A kocsilopós garázst az irodai számítógépen tudod majd megvenni ha jól rémlik.

    Ha már megvan a garázs, amibe majd szállítani tudod a lopott kocsikat, akkor már csak a lopást kell indítani az irodai számítógépen. A kocsilopások különbözőek, némelyik könnyebb feladat, némelyik kicsit nehezebb. Ezek kis missionök tulajdonképpen. A játék úgyis elmagyarázza, hogy épp mit kell tenned, honnan kell elhozni a kocsit. Ha az adott kocsit leszállítottad a garázsba, akkor egy kis tuningolás után már csak le kell szállítani a megadott helyre.
    A lopható kocsikat 3 kategóriába sorolja: standard, mid, és top range. Összesen 32 különféle kocsi. A top range kocsikat tudod a legjobb pénzért eladni, ebből egy kocsi után 100 ezret kapsz (mínusz a tuning ára: 20ezer, mínusz a autókázás közben ért sérülések).
    A standard és a mid range kocsikat ne is add el, csak gyűjts be mindből egyet és hagyd porosodni a garázsban!
    A lényeg, hogy minden kocsiból lopkodj össze egyet-egyet a garázsba (az ugye 32 kocsi, ez a garázs kapacitásának a 80%-a). Amíg ez a 32 nincs meg, addig a játék csak olyan kocsikat fog beadni lopásra, amilyen neked még nincs meg.
    Ha megvan a 32 kocsi, akkor amilyet eladsz ezek közül, pont olyat ad be a következő lopásra (legfeljebb csak a rendszám lesz más)
    Viszont, ha a raktáradban/garázsban 32 kocsi van és mégis indítasz egy lopást, az teljesen random kocsi lesz (tehát lehet egy standard range is). Ezért ne lépd túl a 80%-ot!

    A lopás missionöknél sokszor előfordul, hogy jönnak 3 hullámban piszkosul jó lövő npc-k. Van, ahol csak be kell vinned nyugiba a kocsit, van, ahol a rendőröket kell lerázni (Lester segít).
    Néhány lopásnál el lehet kerülni az npc-k támadását. (Pl.: ha a kurumát úgy követed, hogy ne vegyen észre; vagy a kocsit úgy lopd el, hogy az őrök ne vegyenek észre)

    A kocsik eladása pofon egyszerű, a megadott pontra kell vinni a kocsit. Itt npc-k csak akkor fognak támadni, ha egyedül vagy a sessionben. Két eladás között 15 perc cooldown van, ha egyedül adod el. Ha 4-en adtok el egyszerre, akkor a CD 40perc lesz.

    Azt hiszem nagyjából minden lényegeset leírtam, próbáltam úgy írni, hogy neked még tök új az egész. Ha valamit kihagytam, a többiek úgyis kiegészítik. :)

    u.i: Cactus jól mondja, de postakocsit nem fogsz kapni kocsilopásnál. :)) Ha majd kokógyárat veszel ott jól jöhet a vidéki gyár eladásoknál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák