Új hozzászólás Aktív témák

  • Outlander

    őstag

    válasz andrisbandi #6512 üzenetére

    1, Pedig tudtommal pont emiatt szokták tesztelni küldés elött, persze van h akkor még jó volt, aztán mire a kezedbe kapod már nem.
    engineer mode-ban tudod tesztelni biztosra, sőt még állítani is tudsz rajta (*#*#3646633#*#*), mert elég gagyi a doogee-k mikrofonja, nálunk egy f5 van, az teljesen jó, de érezhetően elmarad pl az én leaggo elite 1-től. Akkor az egyik leolcsóbbjukba biztos h nem egy csúcskategóriát tesznek.

    Az ajánlat szerintem teljesen korrekt, a 120$ vagy amennyiért vetted az nekik is pénz, ingyen nem adhatják oda, pláne h a fenti hibát én neked bármikor leszimulálom... és ugye magyarországot már mindenhol ismerik, itt mindenki minimum kétszer akar jól járni.

    2, Az egy másik dolog h itthon nem ért hozzá senki, azt is drágán, ráadásul belépő telefon, bőven benne volt a pakliban, nem is szoktam ajánlani se, nem hogy venni az ilyeneket.:U

    Egyébként hasonló esetben, megnézném alin h mennyi egy mikrofon , egyet találtam az is "drágán" 12$, szaal még csak véletlenül se foglalkoznék a javítással, 2-3$-nál még elgondolkodnék rajta, mert magamnak nem kell munkadíj... de így biztos h nem nyúlnék hozzá, én is visszaküldeném.

    3, Persze, egyértelmű hisz azért van, sőt még a visszaposta díját is állják... szaal csak az idődet bukod sajna, de az is éppen elég. :(( :(((

    4, Ettől még bőven vehetsz telót kínából, sőt.... csak ne egy belépőszintűt, hanem szánj még rá egy picit, és/vagy olyat amit már többet is vettek, a dg700 pont az a telefon amit kevesen vesznek, mert már elavult és csúnya is.

    Emiatt ne menjen el a kedved, itthon is belefuthatsz ilyenbe, persze egyszerübb, mert visszaviszed és kapsz egy másik vadiújat, csak hát ugye a távolságok...

    5 ös ügynök voltam.

    [ Szerkesztve ]

    Work until You no longer have to Introduce Yourself.

Új hozzászólás Aktív témák