Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
nalam meg feljon az osszes ErtekElek ujra?
most akkor a regiek amiket irtam elvesztek?vmi gebasz van a kinnyaiaknal
biztos lehet ujra ertekelni
hat akkor ertekeljunk ujra
van egy ket dolog amiket ugyis lehuznek
mert a minosege par het utan nem utotte meg az Erteket[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
senior tag
18-án feladott, 15-én rendelt csomagom megérkezett!!!
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Tamaryu
csendes tag
Tudna valaki segíteni?
Két hónapos telefonom semmire nem reagál, se kép, se hang, a telefonkártya benn van, de nem kapcsolható a szám, bekapcsolni nem tudom, ha töltőre teszem a led sem jelez, hogy töltöm.
Gondolom gariba vissza kellene küldenem. GearBest-es Kínából.
Soha nem csináltam még, ezért szeretnék segítséget kérni. Ha lehet teljesen szájbarágósan, akár privátban is, nem szeretnék belebukni.
Köszönöm. -
tibcsi0407
félisten
válasz Tamaryu #6755 üzenetére
Először vedd videora a jelenséget. Ne csak Youtube-ra töltsd, mert azt nem mindig tudják megnyitni. Legjobb lenne, ha egy rövid, lényegretörő video lenne.
Utána nyitni kell egy ticketet, elküldeni a Video-t, valamint leírni röviden, hogy mi a szitu.
Utána fognak ajánlani lehetőségeket, amiből választhatsz.utdetailing.hu
-
Tamaryu
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6756 üzenetére
Sajnos nincs jelenség, fekete képernyő, bekapcsolásra semmi, töltésre semmi.
Azt vegyem fel? Ticketet hogyan kell nyitni? -
Tamaryu
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6758 üzenetére
Köszönöm a segítséget, ha elakadok, akkor kérek még segítséget.
A hibát leírhatom magyarul is, vagy angolul kellene?
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
ugynezki, hogy a ErtekElek átalakult!
az értékeles azonnal felmegy a fényképes értékelés 20 pont....vagyis az eddigi tesztek alapján
a régiekbol azokat fogadja el amiket a manualis modon nem dolgoztak fel
hajra.....CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
vandor01
őstag
válasz Silent77 #6763 üzenetére
lehet kesőbb azert átnezik es karbantartjak?
nalam 20-at csapott a pontjaimhoz automatikusan felvitel utan....
volt 3 elmaradasom, fényképesen csináltam.... 3x20-al növekedtem....ahogy nezem azert volt 20 mert az első 5 értékelés duplan számol...
szoval alapbol ad 10-et... es később az átnezes utan talan?
karbantartjak a fenyképes/videos értékelések pontjait?majd jkiderül hogyan mukszik valoban? azert igy kicsivel jobb
mert nem log ott a levegoben valakira varva, hogy elfelejtse?[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Tamaryu
csendes tag
válasz tibcsi0407 #6760 üzenetére
Magyarul is írhatok nekik, vagy angolul kellene?
-
hpsafl
tag
Sajna magasak a postaköltségek: 58$, 88$ és 68$ (linkek sorrendjében)
Az utolsó a legkomolyabb, azzal már el lehet játszani, de a kabint szigetelőszalaggal le kell ragasztani, hogy ne menjen be a víz. Ez a hajó a magas kabinnak, és a motor forgatónyomatékának köszönhetően vissza is tud borulni. A test anyaga műanyag, ami itt még belefér, de az ütéseket nem viseli olyan jól mint az üvegszál erősítésű epoxy, és az üvegszálas test a hullámzásban sem horpad be, de ez inkább versenyen fontos.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
bul07
nagyúr
Szállítás árát nem is néztem
BG-n akkor így már jobb áron van , már ha ugyan az a kettő [link]
Azért ez a Using time:5 to 6 minutes elég karcsú, egy órás szórakozáshoz kellene vagy 10aksiÉrtékeléshez
Én tegnap csináltam 5videós +képes értékelést , értesítést nem kaptam, és eddig 150 pontot kaptam rá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Lemaradt
Belgium Post szállít most 18650 cellákat, vagy melyik postával küldik most?
Mert ha szállít akkor beírnám a közleményekbe hogy azzal küldjék mert most az elég gyors
(#6770) bazsimano
Ezt írja
Write a review for this product: Get 10 GB Points
Upload Images: Get 20 GB Points.
Upload Video: Get 50-250 GB PointsNa de hogy össze is adódik e azt nem tudom
Én itt szoktam a videó fülre kattintani és úgy értékelek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
hpsafl
tag
Karcsú, vagy sem nálunk versenyen is 6 percig kell bírnia.
Nagyobb akkut meg nem érdemes beletenni, mert nem lesz jobb, és máshogy is fog úszni a nagyobb súly miatt.Egy óra tiszta játékhoz kell 10 akku, de egy ragasztás kb 20 perc, ha rendesen zsírtalanítasz is, de nálunk kb 5-10 perc, mert közte még beszelgetünk, meg állítgatunk is.
Kb minden hajó eszik, ami megy is valahogy, és ez a nagyokra is igaz, pedig ott jobb a hatásfok. Pl egy 6-7m-es 150Lovas Bayliner megeszik 60-70 litert simán egy délután alatt, de a kicsi RC hajók esetében még rosszabb a hatásfok, meg az indulások is sokat kivesznek az akkuból.
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
RBJ
addikt
Na én is csak 10 pontot kaptam. Pedig videjót is raktam fel.
Elkezdtek smucikolni a pontokkal.
Pedig azért szerettem mert olyan pontokat adtak mindig aminek komoly értéke volt.
Most 20 pont 0.40 dolcsi. Kenhetem a hajamra. Smucikokklettekafenébe!Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
vandor01
őstag
meg 1 kicsit emelnek az arakon aztan megyunk a banggood topikba
-
WestBam
senior tag
Tegnap gyorsan írtam én is egy felülvizsgálatot fotóval szépen és nekem is 10 pont jött de gyanusan gyorsan küldték is róla a jóváhagyást. Vagy rendszerhiba vagy romlik tényleg a bolt
A pont mindenkinek kell⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
RBJ
addikt
Pontokat akarunk a francba. Vagy nem számít az elégedett vevő?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
bbkk
csendes tag
Erre van, vagy lesz kupon?
http://www.gearbest.com/Photofast-_gear/ -
bazsimano
őstag
en majd hetvegen csinalom meg a reviewkat! kivancsi vagyok, hogy mit es hogyan fognak szamolni! de ugye pontokat maximum 30%ig lehet felhazslani az uj cucc vasarlasnal...persze az is tobb mint a semmi!
-
senior tag
tettem ki profil képet kaptam 20 pontot
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
atty_hor
tag
Elsőbálozó (rendelő) révén tapasztalatlan vagyok:
A nyomkövetésem állapota: Célországba megérkezett (a magyar posta és a postnl is ezt írja).
Ez a végső stádium, vagy lesznek újabb sorok a nyomkövetésben? -
RBJ
addikt
Mai landolás. 2.37 volt levonással. [link]
ápr. 11. rendel.
Korrekt hologramos termék.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
Vertigo18
addikt
Igen, az adapteres dolgot mondtad a másik topikban, ajánlottam is alternatívát...
Viszont kb. 10 másodperc alatt meg lehet csinálni, hogy egy 4 gb-os kártyát 16 Gb-osnak lásson mindenféle eszköz. A gond az, hogy fel is tudsz rá másolni 16 Gb-nyi adatot, azonban a 4 Gb. felettit nem tudod rendesen visszaolvasni, ami elég kellemetlen lehet, ha pl. egy fényképezőgépbe kell és csak hónapok után, amikor betelik a kártya és menteni akarsz, akkor derül ki, hogy a felette lévő "képek" nincsenek meg.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
azbest
félisten
válasz Vertigo18 #6787 üzenetére
Nekem a gyártó aliexpress shopjából ma jött egy ilyenből 8GB-os háromszög. usb3 olvasóval teszteltem és rendben van a sebességük és a kapacitásuk is. Ez a fajta 10 írás és 40 olvasást produkált h2testw közben.
Múltkor a piros színűből is vettem párat, azok is jók.(#6793) Vertigo18
ja a raspberry kapcsán biztosan említettem[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
en rendeltem mar 32 es 64 st is....
meg meg van minden adatomde erdekes a GB nel joval olcsobb mint az Ali-n? gyanus
-
badabum
tag
Én 32GB netac micro sd-t rendeltem, leteszteltem h2testw -vel,rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest