Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Ez a címe ellenére nem csak ebay-es. Van itt minden, ali, banggood stb.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
danih
veterán
Remek, köszi mindkettőtöknek!
-
LacBp
tag
Sziasztok!
ezt: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_234307.html?wid=3
tervezem megvenni, gearbest ről, eus wh. Kell számítanom áfára? Vagy jó esetben rendelem, jön átveszem örülök..?!Néztem,hogy 2 féle postát is felajánl magyarországra, de nem lehet választani, azaz automatice a drágábbat adja be? Én rontok el valamit? vagy csak ha be vagyok regisztrálva, akkor lehet válogatni?!
Köszi az infókat!
-
Outlander
addikt
Európai Unió.... nincs vám, nincs áfa egymás között...
Jön és át kell venni.
Az olcsóbbik az angol posta majd magyar gls, a drágábbik az pedig huh most nem tudom, talán már csak dhl-el tud jönni... de passz, mostanság nem rendeltem a drágábikkal.
Egyébként pont ezt rendeltem, szombaton bnőmnek, hétfpn kaptam tn numbert , azóta szépen megyeget naponta, holnap szerintem már az országban lesz... nekem átlagban 5-8 munkanap alatt/között szokott a kezemben lenni, nem első rendelés.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Beni2360
félisten
Ezt adja szállításra lehet válogatni de 1 nap az eltérés.
Flat Rate Shipping 5 - 7 business days $6.40Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
LacBp
tag
-
Beni2360
félisten
Figyelmesen menj végig és látni fogod az árat alatta a posta költséget és még lejjebb a komplett árat. Mire a paypalra érsz ott már minden benne van.A pénztárban ne válaszd rögtön a paypalt
hanem a tovább a pénztárt és ott lehet szállítást választani és ez után marad csak a fizetés gomb[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
GIJoe
addikt
Üdv! Meddig érdemes várni, a processinggel? 20. án rendeltem egy Windows TV kütyüt, de még semmi, közben tuti van raktáron, mert még lejjebb lett akciózva...
-
Beni2360
félisten
Szerintem semmit ha lehet és olcsóbban megvenni. De ehhez kellene egy link mert ott van leírva a szállítási adatok.
Ilyenre gondoltál?[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Hát ez az idő még nem telt le: : Hajók 3-5 munkanapon belül - a pénz készhez vételi idejével indul a nap számlálás. Hétfőn kapták- kedd.szerda, csüt,pént-hétfő. Várj hétfőig és addig próbáld meg az előttem szoló ajánlatát
-
okucsa
csendes tag
Hétfőn délelőtt rendeltem meg EU raktárból a Redmi Note 2-met. Végre volt raktáron...
Nagy örömömre tegnap délelőtt megérkezett. Ez a 3-5 nap tényleg rendben ment.(Nálam regalábbis) -
5-ös kezelő
senior tag
válasz Beni2360 #6215 üzenetére
Éjjel rendeltem egy szürke s2+ lámpát 11dodós akciósan, +2 dodó szállítás. Hajnalra már shipped out státuszba került. Nagyon gyorsak. Nem vettem volna , de volt 8 dodóm a walletben egy meg nem jött ÓLT okán, így könnyebben elcsábultam. [link]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
vandor01
őstag
processing idot ok kinaljak es vallaljak!
ha nincs meg addigra a cucc azaz meg mindig process-ben van?
ticket-et kell nyitni de addigra dontsd el mi a fontos?
varsz meg? vagy piiz vissza?nem nagy orommel szeretnek piizt visszautalni ugyhogy majd kernek meg
par nap haladekot... de ha walletra kered akkor gyorsan belemennek
kerdes, hogy mennyirol van szo? mert 5-10-20 dollart elkoltesz masra
de ha tobszaszrol? foleg ha nincs masik hasonlo termek amit megkivannal?
akkor nem mindenkinek jo a megoldas....toled fugg mit akarsz......
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
krisztianAMG
senior tag
Keresgélés közben találtam pár dolgot, ami pontokkal nagyon- nagyon jó áron hozható el:
Liitokala Lii - 500 - pontokkal 16,31$
Raspberry Pi2 - 23$-ig tornázható le.
Két portos Xiaomi autós töltő - 6,78$A Liitokalán most nagyon elgondolkodtam, mert ha az i4-et meghirdetem 10€-t (ami kb. nevetséges ár érte), akkor 5€-ból megvan az új...
-
maggi1886076
addikt
Ipega kontrollerre tudtok kupont?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
LacBp
tag
Sziasztok! Nyomon követni hogy tudok? W1603241422246335
Köszi!
-
őstag
Sziasztok.
A február 16-os rendelésnél (Xiamoi fülhallgatók,powerbank,stb 52 dollár értékben) ez a View Tracking Message fogad.2016-03-15 21:03:00当地邮件追踪 undefined
2016-03-02 13:20:00订单已离开分件中心 undefined
2016-02-24 21:52:00订单已离开发件地,正在航行途中 undefined
2016-02-22 09:43:00邮件已收处理中 undefined
2016-02-20 17:00:00订单已记录发货 undefinedKezdek kicsit aggódni,mert sztm március 15-én már M.O.-on lehetett,de a posta még nem jelzett semmit.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
A március 16-i bejegyzés a Directlink oldal szerint : Status updates may be available from destination carrier, szóval akkor a helyi postánál kell már legyen.
Magyar posta oldalán:
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2016.02.22
00:00 (Sweden)
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.03.02
13:20 (Sweden)
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.03.02
17:00
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadLehetséges, hogy két xiaomi (16 és 12 dollárosak) fülest ,1 powerbankot , 3 gagyi 2 dolláros fülest vámolni vittek? vagy ami rosszabb lenyúlták?
52 dollár volt a 7 db cucc, de gondolom nem összeadódik...
kategóriák. (posta oldala)
Magánszemélytől magánszemélynek érkező küldemény (térítésmentesen kapott)
0-45 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
45,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1-700 euró között 2,5% vámot + 27% áfát számítunk fel
700,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeményt
Magánszemély által megrendelt áru (vásárolt áru)0-22 euró között vámmentes/vámeljárás alá nem tartozó küldemény
22,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
150,1-700 euró között kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeményt
700,1 euró felett kereskedelmi vámtarifa* + 27% áfa terheli a küldeményt[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz A texasi #6226 üzenetére
Mint ahogy nekem sem...fasza..
-
Outlander
addikt
Nekem még soha semmi nem jött meg svédpostával.... ezért ahol fel van tüntetve h azzal küldik, ott mindig lebizniszelem, h még se azzal jöjjön... ha meg mégis, akkor általában aznap refundolom is.
Paypal=ali szónélkül leokézza... nem véletlen.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Surci1
tag
válasz Maxximus #6225 üzenetére
Nekem is az akkujaim a directlinken ilyen "Status updates may be available from destination carrier" utolsó bejegyzéssel állnak már 03.18. óta. Utána jártam a dolognak és úgy tűnik a svédek visszaküldték a csomagot a feladónak. Gondolom az akkuk miatt. Valszeg neked is a powerbank miatt. Én a tracking number-t lecsekkoltam a 17track.net oldalon és az oldal figyelmeztetést dobott rá, valszeg a tiáden is az van.
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Nekem a svéd postával eddig minden , mindenhonnan megérkezett ...
[link]a teljesség igénye nélkül...
RE825835691SE
RE578781317SE
RE578809050SE
RE578843396SE
RE578975922SE
RE814950339SE
RE837060503SE -
virkir
veterán
válasz Maxximus #6225 üzenetére
52 dollár volt a 7 db cucc, de gondolom nem összeadódik...
Az, hogy te hogyan gondolod az magánügy.
Csomag értéket vesznek figyelembe vámolásnál, nem darab értéket.
Ha nincs szerencséd lazán megkapod a sarcot.
Bakker most nézem mit raktál off-ba.22,1-150 euró között vámmentes, de 27% áfa terheli a küldeményt
[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
sicc33
aktív tag
Nekem sem akar ideerni svéd postával a powerbank. Írtam nekik hogy mi lehet a baj. A válasz az volt, a directlink egy másik cég! A 17track figyelmeztetest ír a csomagra. Ünnepek után ticket lesz szerintem.
Főleg annak tükrében, hogy a később küldött akkuim már megérkeztek belga postával úgy hogy a directlink már egyszer visszaküldte nekik.
[ Szerkesztve ]
-
kokokka
őstag
EU Warehouse-ból rendelt Tab-ot melyik országból küldi a GB?
-
kokokka
őstag
válasz Turbobacsi #6235 üzenetére
Köszi!
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Ilyet rendelnék.
Szállításnál van ilyen opció hogy Priority Direct Mail 7 - 15 business days $1.96 .Ez mit takarna?
Kinából lenne. Destination Country-ál melyik országot válasszam ki?
Bocsi a láma kérdésekért de innen még nem rendeltem.
Meg annyit kérdenék még hogy ez eredi szerintetek? 897 visszajelzése van.
Köszi
Üdvhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
bul07
nagyúr
Ne feledjétek
Október 31- előtt szerzett pontok törlődnek 31-én( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
vandor01
őstag
mi ez a pont-törlés?
alkalmankent törlik őket? evente? félévente?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
hpsafl
tag
Más téma: ha valakinek megfogják az akkus rendelését a LiIon akku miatt, az írjon privátot, és megpróbálok segíteni.
Ha csak a VÁM-on akad fent abban sajnos nem tudok segíteniBlogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
válasz Hater32 #6242 üzenetére
Én be tudok lépni, valószínűleg Nálad lesz a gond.
Convoy L2 XPL HI V2 1A ár: 38.69$
Convoy BD04 ár: 19.92$
UniqueFire 1504 ár: 24.68$
Olight M10 kupon: M10FB ár: 15.99$ utolsó 90db, ha elfogy, akkor nem lesz többet.MecArmy SGN3 kupon:GBLED2016 (-8%) videó
MecArmy PT16 kupon:GBLED2016 (-8%) videóTablet akciók március 29-április 5
Játékok és RC cuccok akciója március 29-április 5[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
thefreeman
aktív tag
Én is gondolkodok rajta, hogy rendeljek egy memóriakártyát a GB-től. Kettőt néztem ki egy számomra ismeretlent és egy Samsungot. Vannak pontjaim és a GB walleten is van pénzem így az OV 2.5 dollár a Samsung pedig 4. Szerintetek jó lehet az OV is esetleg vett már valaki? Az adatai jobbak mint a Samsungnak. És Samsungból vajon eredetit küldenek?
-
vandor01
őstag
válasz thefreeman #6244 üzenetére
En egy ilyen OV-t vettem: [link]
sebessegekrol nem tudok nyilatkozni mert nem az volt a cel....
inkabb hogy occco legyenmeg van a 64GB
kicsit vastagabb mint egy markas darab...
eröszalkolni kell hogy be-be tudjam dugni a helyereCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
MiBand 1S-t rendeltem a gearbesttől, meg is jött gyors volt és precíz a szállítás.
Sajnos a Miband egy hét után bemondta az unalmast
Éppen írom a ticketet, hogy sajnos elromlott a kütyű.TAPASZTALAT alapján ilyen 20 dollár alatti kütyünél, hogy jár el a gearbest? Miket ajánl fel opciónak?
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Wendelke
senior tag
Üdv!
Véleményt szeretnék kérni erről a binokulárról a hozzáértőktől
Szeretnék venni egy ilyesmit, családi felhasználásra, kirándulásokhoz. Itthon 11-12.000 Ft-tól indul annak a binokulárnak az ára, amit "állítólag" már érdemes megvenni erre a célra, a netes infók alapján.
Ahogy elnéztem gyanúsan hasonló a pld. itthon kapható Celestron , és a linkelt távcső, talán a színeiben és a feliratokban térhet el egymástól.(Ha nem tévedek) Mert akkor azért kintről rendelve nem rossz az ára.
Előre is köszönöm!
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest