Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsi0307

    senior tag

    Üdv mindenkinek. A segítségeteket kérném. Még tavaly rendeltem ezektől a szarrágóktól 2 Skmei órát ami elvileg November 2-án lett elpostázva de azóta se jött meg. Türelmesen kivártam a 60 napot ami ugye nem most volt. Nyitottam ticket-et írtam nekik szépen de semmi válasz nem volt. Most meg jött egy Spanyol nyelvű üzenet, hogy ők eddig ugye hepajoztak a kínai újév keretében és hogy most indul be újra a szállítás és hogy a hajó februar 11-én infult és 10-45 nap még amíg megjön ( lol a 60 napon felül) meg le vannak írva az adatok meg hogy ez egy automatikus üzenet ne válaszoljak rá nyissak egy új ticketet. Mondom oké nyitottam egy újat erre oda is elküldték ugyan ezt az üzenetet. Szóval szerintetek várjak a válszukra vagy mehetek PayPal-re claim-et nyitni mert ugye a 60 nap bőven letelt? Azoknak meg akik itt fényezik ezt a szemét bandát: Gearbesten 3 rendelésem volt mert ugye akkor még nem olvastam a fórumot és 3-ból 1 nem jött meg. Na Banggood-on 85 rendelésnél járok és eddig megjött max 3 héten belül a 3ft-os körömcsipesztől kezdve a 10000ft-os külső aksiig minden. Jött tőlük egy fejlámpa ami rossz volt, írtam nekik emiatt másnap mar jött az email, hogy küldjenek újat vagy kérem vissza a pénzem. Csak ennyi a különbség a két cég hozzáállása között.

    Itt az üzenetük:
    Estimado Richárd,

    ¡Feliz Año Nuevo del Fuego Mono!
    Ya hemos vuelto de nuestras vacaciones para el festival del año nuevo chino. Ahora estamos tratando de enviar todos los pedidos tan pronto como sea posible:

    Aquí está el resumen del pedido a continuación:
    1) ENVIADO YA
    Por favor, véase más adelante lo que hemos enviado ya y la información de entrega:
    La información de entrega
    Destinatario: Richárd Kiss, Direccion detallada:................. , Ciudad: Fót, Estado(Provincia): PEST MEGYE, Codigo postal: 2151, País: HU, Numero del telefono:
    Número de referencia: NL14463405022573,Metodo de envío: NLAMHQ,Fecha de envío: 2015-11-02 14:43:18,Tiempo estimado de llegada: 10-45 business days, 
    Código del artículo*cantidad:121263506 * 1,149849301 * 1, 

    2) NO enviado todavía
    Éstos son los artículos que quedan y todavía tenemos que enviar

    Debido a los últimos días de fiesta, todavía tenemos mucho para ponerse al día y algunos de nuestros proveedores siguen estando en sus vacaciones. Vamos a arreglar su envío lo más pronto posible y le notificaremos por un correo electrónico una vez que se envíe. Le pedimos la disculpa por este inconveniente y sinceramente agradecemos su paciencia.

    NOTA IMPORTANTE: Por favor, no responda a este mensaje directamente. Por favor, envíe un nuevo ticket en caso de necesitar más ayuda. Estamos a su servicio y encantados de ayudarle.

    Muchas gracias por su comprensión y apoyo.

    Atentamente

    Gearbest Servicio al Cliente
    http://www.gearbest.com

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák