Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    válasz AxBattler #12993 üzenetére

    jogilag, barmeddig. es barhanyszor javithatjak. torekedniuk kell a 15 napra. de hat ez ugye eleg gumiszabaly. ha elso eves akkor kitoldik a gari. ha azon tuli akkor valoszinuleg nem, mert az mar onkent vallalt gari, abban barmilyen kitetel lehet.
    ha nem tudjak javitani akkor jon a csere tipus azonosra. ha olyan nincs akkor meg mindig alkudozhatnak hasonlora de azt nem vagy koteles elfogadni, vagy adhatnak arleszallitast (pl egy pixel hibas es azt nem javitjak meg) te meg elfogadsz valamennyi let ezert. de ez nem kotelezo. ha nincs azonos keszulek akkor penzvissza. de nem jelenlegi meg amortizalt meg hasonlo trukkokel hanem amennyiert vetted. az nem kifogas hogy azota lement az ara. se kuponozas se kotelezo levasarlas sincs, penzvissza a legalis.
    egy olyan kitetel van meg hogy ezt hamarabb eljatszhasd ha arra hivatkozol hogy neked ez jelentos hatranyt okoz a hasznalatban (mert ugye egy ket hetes tv-nel 1 honap szerviz eleg jelentos), ekkor jelzed az elallasi szandekod (hivatalos formaban) es kered vissza vetelarat (nem levasarlas meg kupon es hasonlok hanem vetelar).

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák