Új hozzászólás Aktív témák

  • optikus

    senior tag

    válasz Prouser1 #12530 üzenetére

    nincs olyan hogy hanyadjara. erdemes megbongeszni a joxabalyokat:

    Árleszállításra és az elállásra (amelyek közül szintén választhatunk) akkor van lehetőségünk, ha a kijavításra vagy kicserélésre – a lehetetlenség vagy az aránytalanság miatt – nem volt jogunk, vagy azt az eladó nem vállalta vagy nem végezte el megfelelő határidőn belül, a számukra okozott jelentős kényelmetlenség nélkül.

    Itt a jelentos kenyelmetlenseg lenyeges, mert ha valami honapokat van szervizben (hol van mar a 15 napos torekedes...) es utana is ugyanugy elromlik akkor az sztem jelentos. Ekkor jon kepbe ez a par opcio (csere,elallas,arleszallitas). A szandekodat jelezd nekik hivatalosan, reszletekbe menoen dokumentumokkal bizonyihatoan (szamla/garipapir/bejegyzesek/munkalap/stb) aztan csokolom kered vissz a penzt. Celszeru ezt nem szoban meg emailban hanem papiron megirni es atvetetni (ha maskepp nem tertiv). Legvegso esetben ugyanezt ird be a vasarlok konyvebe.

    De ha megis kell a tabletta akkor tovabbi lehetosegeid is vannak:

    Amennyiben az eladó a termék kijavítását megfelelő határidőre nem vállalja, vagy nem végzi el, a hibát az eladó költségére magunk is kijavíthatjuk vagy mással kijavíttathatjuk.

    Kerdes hogy lehet ilyenkor a kijavitas dijat behajtani...

    http://www.nfh.hu/magyar/hasznos/szavatossag

    Buy books not gear.

Új hozzászólás Aktív témák