Új hozzászólás Aktív témák

  • K1LLMy53Lf

    senior tag

    válasz Tulku #83854 üzenetére

    érdekesen hangzik, de sajnos nem segít a döntésben, mivel nincs egy közös referencia pont, így nem tudom, hogy nekem mennyire lenne bántó stb a magas tartományban az, amit leírsz. amit használok Trinity Audio Phantom Master fülest, ahhoz is vannak olyan vetőcsövek, amikkel bántóak a magasak számomra hosszabb távon, de nagyon sokkal nem.
    Ostry KC06/KC06A-hoz képest esetleg milyenek a magasai? Mert az ismerem én is :)

    De alapvetően tényleg a "felbontása" érdekelne, hogy mennyire részletes, mert ahogy lépkedtem "feljebb" (ez ugyebár relatív, de xduoo x2+piston3 kombótól az xduoo x20+Trinity Audio PM-ig jutottam... egyelőre :)) ) úgy tűnik, hogy a minél több mikrorészlettel, jó szeparációval rendelkező hang, ami elvarázsol, enyhe V-s hangképpel.
    Szóval akár szent grál kategória is lehet számomra, ha valóban baromi részletes a füles, ahogy ezt sokan állítják. Csak ugyebár a hype-train baromi nagy, így eléggé szkeptikus vagyok.

    "...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!

Új hozzászólás Aktív témák