Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    válasz -NoVa- #81560 üzenetére

    - Ha jól megmarad a füledben, akkor jó, ha nem, akkor nincs megoldásod, nem való neked

    Üdv!

    Csak azért mert nekem nagyon bevált a Xiaomi YDLYEJ03LM In-ear Sports Earphone Bluetooth Earbuds Youth Edition de ez ugye zárt, több órát fent/bent van és amikor leveszem akkor érzem "vizesre" izzadt a külső hallójáratom. De nagyon tetszik hogy jövök megyek a PC-től/telefontól el aztán vissza és közben szól a zene van szöveg (pl valami podcast).

    Eddig csak IEM-t használtam. Ez tényleg egy "ugrás a sötétbe"? Tényleg zéró támpont, semmi ami bejósolná illeni fog e a fülembe? Nekem pl. az IEM fülhallgatóknál a Large/nagy méretű fenyőfaszerű szilikon eartips ami leginkább bejön, utána már kicsit kevésbé de a Large/nagy harang szilikon eartips de azok nekem egy idő után kezdenek kilazulni, kicsúszni. Ebből semmi nem következik egy ilyen Airpods szerű jó lesz-e a fülembe?

    Nem tudom Xiaomify youtuber vlogger mennyire hiteles mert rajta kívül még 2 techcsatornát nézek. Nekem hitelesnek tűnik. A Xiaomi Neckband Earphones - Better than the Xiaomi Air dots?? - Youth edition videó alapján nekem megtetszett ez a headset és az ára még elfogadható de már felszisszennék ha nem működne a fülemben. Kb. 45 USD. BTW nem tudom árban ez tényleg jó, ár/érték arányban rendben van-e.

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák