Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Herczi #72148 üzenetére
nekem sokáig volt a "fő" fülesem a KC06, amely mellett járt nálam VSD3S, illetve volt mellette VSD3 fülesem. Én szeretem spec a sok magast, de a VSD3ban sok volt és engem is zavart a sziszegése sokszor. De amúgy nekem egy fokkal jobbnak tűnt az Ostry, mint a Vsonic-ok (legalábbis biztos, hogy nem véetlenül azt tartottam meg közülük )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Herczi
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #72152 üzenetére
KB meg is győztél. Ezért a 43 dollárért elég jó vételnek néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
Melorin
addikt
Több vasat is tartok a tűzben: BT-s fülest sporthoz mit ajánlotok? APT-X legyen, kényelmes, stb.
-
Septum15
aktív tag
Sziasztok.
Meggyőztetek a Jaybird-el, szóval amint meghal a CX5.00-ám veszem is.
Ugyebár a Jaybird wireless, és én amikor távol vagyok otthontól akkor átlagosan naponta 4-5 óra zene hallgatás van. Ezt a Jaybird ki is fogja elégíteni, de esténként általában youtubeon szoktam videókat nézni, és ehhez nem szeretném használni a Jaybirdet töltés miatt, és amiatt, hogy ha belalszok, amíg a fülembe van, akkor nehogy tönkre tegyem, ezért keresek egy vezetékes, viszonylag strapabíró fülhallgatót. Mikrofon elfér, de abszolút nem szükséges, mert sose fogom használni, de ha már ott van akkor nem zavar. Olyan 15$ környékéig szeretnék költeni rá, ha lehet akkor a szállítási költséget is tartalmazza.
Láttam hogy a Rock Zircon Nano-t ajánlottátok, és az bele is fér a 15$ alatti árba. Az én használati célomra megfelelne?
Tudom hogy vehetnék erre a célra 500 forintos valamit, de azért nem szeretném, hogy imádkozni kelljen este a Jaybird után. -
törölt tag
Bedobom ide is, szavazás a találkozóra. Előzmények ott a topikban olvashatók.
-
xmaas
őstag
Sziasztok nos eljött az ideje vásárolni valami drágább fülest és nehéz választás előtt állok:
64 audio U6 B stock esetleg U8 ezeknek van valami apróbb szépség hibájuk illetve AF1120,700 dollár a plafon ami elég magas de úgy vagyok vele egyszer élünk.
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
-
fericske
addikt
A Custom Art Fibae füleseit még a figyelmedbe ajánlanám.
Én csak az 1 BA-s prototípusát hallottam, de nagyon tetszett. Jobban bejött mint a drága Harmony pl., árkategóriától függetlenül.
Inkább vagyok basshead mint nem, de 1 BA-val amit nyújtott dinamikus, kiegyenlített hangzására rossz szavam nem volt.Most hétvégén egy kis Headroom Show. Füldugó próbálgatás a QP1r-hez.
Egy Fibae 2-ön morfondírozok, de jó lenne azt is kipróbálni előtte. -
xmaas
őstag
válasz kemcso #72162 üzenetére
Ja csak hát a W60 az mar 900+ dollár , én a 700 nál szabtam meg azt a "lélektani" határt mar ez is rohadt sok az átlag "jozsinak"
(#72164) fericske: Igen neztem azokat is de sajnos ott mar fül lenyomatot kell küldözgetni meg ilyenek, ha később el akarod adni másnak mar nem lesz jó, macerás a dolog a costume dolgokkal
-
K1LLMy53Lf
senior tag
-
fericske
addikt
Na jah, ezért morfondírozós....
Az UE900S fülessel van tapasztalat? A Tobi deals-en nagyjából féláron van. Jó kritikákat kapott az eredeti árában.
Nem is merem ezeket a Logikat.
Azt tudom, hogy az UE900 kedvelt darab, meg azt, hogy a drágább egyáltalán nem biztos, hogy jobb[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
(#72167) fericske
UE fülesek is kívánatosak csak az a fránya árazás na meg azokhoz is készíteni fülészél nyomatot ,nagyon macerás műfaj ha esetleg akarsz másikat idővel akkor meg találni vevőt rá aki befogja vállalni egyáltalán hogy megveszi és csináltat másikat belőle .Rengeteg kidobott plusz pénz ez a egyedi készítésű dolog persze jo csak hát nem "csóróéknak" van
A UE900S jó fajta csak nekem most túl "olcsó" ahhoz képest amik úgy kinéztem
[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
1. Head-fi eladási fórumában néha igen jó ajánlatok vannak, most 800 dodóért w80 is van, szerintem túl drágán adja mert a ref8 kábelt nem adja vele....viszont szerintem ezek a kicsi házas fülesek egy csővel nem adják azt a teret és mélységet, amit több csöves társaik...
Neked lehet egy Angie kéne, na az is van eladó most 500 fontért...az univerzális, bár nem tudom mekkora füled van.
2. Álatlában meggyőzhetőek a gyártók egyes modellek esetén univerzális darabok gyártására, megkérdezem Piotr-t (Custom art vezér) gyárt-e fibae-ból univerzálisat és az mennyibe kerül....
3. Ha 700 dolláros keretem lenne, most én sem UE900-nál húznám meg a lécet, de sajna használtban sokkal jobb ajánlatokat találsz.
4. Ha mégis 64audio, akkor az angol Custom Iem Company-nál érdeklődj...B strock cuccok nincsenek feltüntetve náluk, de hátha behozzák neked, ha USA-ból küldik, akkor kb 30%-ot még számolj mellé...lehet jobban jársz az angolokkal... -
mate1396
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani kb.6000 Ft-ig valami BT fülhallgatót? Inkább mely hangok legyenek mint magasak 😃 -
fericske
addikt
Van még pár füles amivel szemezgetek.
Final Piano Forte VIII
Lesz Final a hétvégi show-n, de ez a füles biztos nem lesz. Rendkívül érdekes darab.Earsonic ES3 és Earsonics VELVET V2
Ezek lesznek, ki tudom próbálni őket.Periodicaudio BE
Ezt elmúlasztottam a CanJam-en. Utóbb kiderült nagyot durrant. Emez rendezvényen nem lesz sajnos.
A Dita fülhallgatókhoz mérik a BE verziót. Van aki azt mondja az Answernél jobb (az a duplája árban kb.), és van aki a Dreamhez akarja hasonlítgatni (ezzel eléggé szkeptikus vagyok)
A Dita füleseket ismerem és nálam ott vannak a szeren. A Dita Dream volna az endgame nekem füldugózás terén. -
AlBundy
aktív tag
Olyan fülhallgatót keresek, ami anno a Sony-Ericsson HPM-70 vezetékes headset tartozéka volt.
Ez egy stereo fülhallgató kb 30 cm-es aszimmetrikus kábellel (a jobb oldal hosszabb volt mint a bal).Ma bejött egy kövér nő a boltba...
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok.
Lehet hogy csak beképzelem, de lehetséges, hogy a Shure SE535-öm vsatagabban szól DAP-ről high gain módban egy DX90-esről?
Tapasztalt már valaki hasonlót ezzel a fülessel?
-
Melorin
addikt
Nagyon jókor jön a fülhallgatós tali. Megjött a Shanling M1 lejátszóm és a Piston 3-al nagyon rossz párost alkotnak. Kell egy jó füles mellé de látatlanban (hallatlanban) nem mernék semmibe beleugrani. Remélem lesz olyan füles a talin ami az én árkategóriám de kategóriákkal jobb a hangja mint a Pistoné.
-
addikt
válasz monti0222w #72186 üzenetére
ja, de a kerete 40k a Bosshifi meg 10k
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
kristof123
őstag
Sziasztok!
Szeretett Xiaomi Piston 3 fülhallgatóm lassan megadja magát. Mielőtt ez megtörténik szeretnék egy másik fülest venni.
Paraméterek:
Stílus amit leginkább hallgatok: vegyes, ezen belül leggyakrabban rock, metal és klasszikus zene.
Izoláció: kell.
Kiegyenlítettség, mélyorientáltság, V-kiemelés, részletesség: ehhez nem értek (:
Strapabíróság: természetesen jó lenne.
a, iem
b, hagyományos
c, normális
d, nincs-nincsXiaomi Redmi 3 készülékről lenne leginkább hajtva, a keret ~5000 Ft.
Kinéztem magamnak egyet az ajánlott modellek közül: KZ ED9. Csak a kinézet miatt tetszett meg, nem tudom mennyivel lenne visszalépés, vagy előrelépés a mostanihoz képest.A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
válasz kristof123 #72189 üzenetére
Szia!
Nem vagyok szaki... most egy SM PL30-at hallgatok, az telekomtól coop-os kuponnal nagyon megérte azt az 1470 forintot.(Azt nem tudom hogy az újabb kuponokat el lehet-e lőni a dominó kártya+SM PL30 kombóra ) Illetve a HIFIMAN RE400 továbbra is durván fél áron 25.99$-ért kapható, ennyiért azok alapján amit olvastam róla, ajándék.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
fericske
addikt
válasz Melorin #72187 üzenetére
RHA MA650 Wireless
Talán csak külföldről tudod beszerezni még.
Az árkategóriádba belefér. Hangra az amit keresel (meg amit sokan keresnek)
Az M1-el APTx-en keresztül jobban fog szólni mint árkategóriájában vezetékes társai.tőlem:
"A 650 100 angol fontért kelendő, és ő az a BT füles ami abszolút befutó volt nálam ezen az eseményen ár/érték arányban.
Kegyenlített, dinamikus, audiophile hang, jó térrel és jó részletezéssel. Versenyben van az árában lévő vezetékesekkel. Pedig aptx hátrányban szólalt meg, mert ő tudja de a telóm ugye nem. Szóval nagy valószínűséggel többre is képes mint amit hallottam.
Kényelem rendben volt. Anyaghasználat pedig a megszokott RHA minőség.Az MA750w az a vezetékes MA750 vezetéknélküli verziója. 170 angol pénzért.
Ez nem tetszett, mint a vezetékese sem. De ez a népszerű, a populáris erős V hangzása miatt.
Rosszabb tér, kevesebb részlet, gyengébb dinamika."[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
válasz Melorin #72195 üzenetére
Háááát...a kábele nekem nagyon nem tetszik...kicsomagolod oszt úgy marad...vigyázni kell vele és nem cserélhető...nem kockáztatnék külföldi beszerzést...itthon két cég is forgalmazza garanciával, számlával...azt a pár ezer forint különbséget nekem megéri...
AK320 elromlott...Kácsához bevittem, már hétfőn küldik is NSZK-ba és ott szépen megjavítják...
(most mondják hogy az említett ország már megszűnt, helyette kis Líbia és Szíria van ) -
Melorin
addikt
válasz monti0222w #72197 üzenetére
Mármint azt mondod, hogy mindegyik füles mimóza?
-
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék venni egy új IEM fülhallgatót, csak és kizárólagosan Bluetooth-osat. Milyet tudnátok nekem ajánlani?
40-60k-t szánnék rá (+-5e).Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest