Új hozzászólás Aktív témák

  • f4lcon

    őstag

    kibontottam a Mikimanó fülest is, meg a Plextone-t is.
    hát nem vagyok elájulva

    a Mykimo az olcsóbb (már 6,7$-tól megvehető [link]) és kicsit olyan is. lapos kábele még vékonyabb, mint a korábban nyúzott Awei ES800M-nek, mondjuk nem gubancolódik, az előny. van mikrofonja is, amin nincs hangerő szabályzó - mindegy is, mert iPhone-al úgysem menne.. szóval az azért elég olcsó műanyag, ezt a KZ sokkal jobban tudja. a hangminőség telefonálás közben viszont meglepően jó, legalábbis akikkel beszéltem mid ezt mondták. szinte nulla kábelzaj, kicsit mély kiemelt de nem annyira, mint a Zircon, inkább annyira mint a P2. Kell még járatni, de olyan érzésem van, mint a 30-40 órát ment Mula után - ez jó-jó, de nem kiemelkedő. De, hogy nincs jelölve sehogy, hogy melyik a jobb és melyik a bal oldal, az gáz.... :W
    aztán itt a Plextone S50 ami csak kicsivel drágább [link] a maga 8,5$-jával, de már a dobozból kivéve csalódás. a szorgos munkáskezek úgy tették dobozba, hogy a memory szivacs elnyomódott. de úgy véglegesen, azaz hiába adják hozzá, kb azonnal kuka. aztán a vezeték is fura, elég merev ez a sodrott vezeték, borzasztóan kábelzajos, ami ráadásul belehangzik a mikrofonba (!) miközben mozgok. nem is próbálgattam, még bejáratni sem tettem fel.... a remek csomagolás ellenére nekem ez nagy csalódás. lehet, hogy sportolni tök jó lenne, de ehhez olyan ember kell, aki sportolna vele. később nekifutok még egyszer, hátha meglátom benne a csodát.
    összességében első blikkre mindkettőnél sokkal többet fordítottak a csomagolásra (a Mykimo keményfedeles nyitható mágnessel záródó dobozban jön) mint amennyit kellett volna, és kicsivel kevesebbet a befejezésre.

    még mindig várom az A2-t, mert rengeteg a jó review róla, és egyre több :)

    “The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell

Új hozzászólás Aktív témák