Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz gyulank #54032 üzenetére

    Azért írtam, hogy kb legyen valami rálátásod, hogy miből mit lehet kihozni. Ha mondjuk ilyen otthoni DJ studió berendezése a cél, amivel esetleg eljárna az illető fellépni is, arra ezek még nem valami jó megoldások.

    Nyilván a lineárisabb lenne jó, ez pont olyan, mint egy színhelyes monitor használata grafikus munkához. Ha mondjuk kékbe hajlik a monitorod és az alapján állítod a fotókon a fehéregyensúlyt, akkor mindenki más gépén szarul fog kinézni. Ugyanez a mélyekkel: ha mélykiemelős a fülesed, akkor kevesebb méyet fogsz rákeverni, és máshol meg vékonyan fog szólni.
    Ha saját használatra kell, akkor érdemes olyannal beállítgatni a dolgokat, amivel később hallgatni szeretnéd, úgy nem tévedsz sokat. Ezt még meg is lehet oldani viszonylag kevesebb pénzből is.

    A GR07 amúgy elég jó füles, szerintem kb a legjobb dinamikus driveres a piacon, jó az zenére is bőven. De azért azt tudni kell, hogy egy füles hangvisszaadása nem az igazi, mondjuk a mélyeket nem fogja úgy élethűen reprodukálni, mint egy fejes, ami szintén nem olyan jó, mint egy hangfal. A fülesek leginkább hordozható zenehallgatásra vannak kitalálva, illetve koncerten a zenészeknek, hogy hallják a zenét rendesen. A fejesek otthoni privát zenehallgatásra meg studióban felvételre jók leginkább, nyugis környezetben de mégis elszigetelt zenehallgatásra. A hangfalak meg akkor jók, ha nem kell megkötésekkel számolj.

    vicze1: Azt hittem, hogy csak Magyaroroszágon ilyen szegényes a Sony kínálata, a többi piacot nem figyeltem annyira. De amúgy itt is elég korlátozottan kaphatók, általában rendelésre, és kipróbálni kb sehol nem lehet, pedig szinte az összes többi gyártó temrékeit bevállalják a boltok, még a drágákat is, hogy tartanak bemutató darabot.
    Szerintem annyira nem éri meg feléjük nézelődni, nem rosszak, de nem is annyira felhasználóbarátok, sok szempontból. Viszont az illesztékeik elég jók :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák