Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz TESCO-Zsömle #17209 üzenetére

    Az Xcape az az enyém volt, múlt hét végén adtam el a srácnak, és azért árulja, mert halknak találta i4-el. Gyorsan hozzáteszem, én max. alatt használtam, 2-3 vonallal, és így is elnyomta a külső zajokat, mi több a motorom hangját is, ami azért elég nagy szó. Szóval nála valami nagyon nem okés, mert a telefonunk egyforma. Vett helyette egy jóárasított Beats by Dr. Dre fülest, amivel elégedett. Az Xcape-pel semmi baja nem volt, tetszett is neki, csak halknak érezte.
    A Dr. Dre mondjuk homlok egyenest más hangzás, nem részletes, és a mélyekre erőteljesen ráemel, szóval nem igazán világos, hogy egy balanced hangzású Xcape után hogy tetszhet bárkinek is, de ez már a szubjektív kategória.

    Nem beszéllek rá egyikre sem, de én az Xcape-et venném ha nem túl fontos a mélyek kiemelése. Minden egyéb dologban jobb az Xcape, szinte nem egy kategória a kettő.
    Én azt mondom menj el sxerox-hoz (III.ker.Békásmegyer), és hallgasd meg az Xcape-et, és ha tetszik hozd is el, mert nehéz a beszerzése, ráadásul a v1 már olyan mint a fehér holló, a v2 meg állítólag nem lett jobb, mi több a v1-et jobbnak tartják.

    kessudio-ra meg ne halgass. Beszél össze-vissza. :U

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák