Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodius

    őstag

    válasz -Skylake- #79337 üzenetére

    A biciklis példád azért nem a legjobb. Lévén: amit most vennél a Tescoban az összetékolt szar lenne. Mert a fogyasztói társadalom viszont ebből a szempontból pofátlanabb. Pl: a 40 éves Puch biciklimen 81-es a hátsó váltó. Tudod mikor bírná egy mostani 7ezres váltó 40 évig, pedig az a Huret szar volt a maga korában.

    Másik:
    Itt inkább sztem arról van szó, hogy az alsó-kategória keményen belehúzott, a kínaiak felboncolták a középkategóriás cuccokat és rájöttek, hogy anyagköltségben ezt meg tudják oldani és nem kell 10-szeres áron eladniuk, mint a kapzsi társaik, akik ráültek a névre és baszott drágán adják azt, amit ők fele annyiért. Több lett a versenyző, akik jobb ár-érték arányban dolgoznak ez pedig magával hozza, hogy páran kidöglenek majd. Kicsit ilyen Intel vs. AMD-t érzek itt. Utóbbi évekig ráült a seggére, az AMD meg gyönyörűen felpörgette magát a régi időkhöz képest.....(bár ez annyira nem látszik a piaci részesedésükön, de önmagukhoz képest azért szépen fejlődtek).
    De ott van a Schiit is.....Magni-val milyen szép karriert futottak be, aminek az egyik szlogenje volt a 99 dolláros árcédula. Bodz, ha jól emlékszek te elég korrektnek tartod azt. :)

    A világverő, az az SMSL SP200-as amúgy?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák