Új hozzászólás Aktív témák

  • fehér_ember

    addikt

    válasz -FreaK- #72431 üzenetére

    Árát szerintem érné a hangja és az erősítőse alapján is, de én a mate20 pro-val rengeteget szívtam vele, úgyhogy ahhoz a telóhoz biztos nem ajánlom.
    Visszatértem inkább a teló saját belső dacjához, mert azt még el tudtam volna fogadni hogy csak az "A" firmware-rel működik a telefonnal és néna-néha eljátsza hogy az első zeneszám indításakor az első cirka 2 másodpercben még a telefonon szól utána vált át. De azt már nem, hogy egyszer működik máskor meg egyáltalán nem, vagy hogy elindítok egy zeneszámot a uapp-ban és az előzőleg bezárt poweramp-ban folytatódik a lejátszás. Vagy hogy 10 másodpercig minden rendben utána meg elkezd szaggatni és ezt minden appban, még a tidaléban is. Szóval én milliószor indítottam miatta újra a telót meg telepítettem oda-vissza az appokat; katasztrófa. Amúgy még a hd 660 s-t is egész jól hajtotta. Nem tartom kizártnak hogy wines laptopon simán használható.
    Amúgy addig nem volt nagy baj vele amíg nem kezdetem el a különböző gyári firmware-eket próbálgatni. Szóval ahogy gyárilag megkaptam úgy még csak az a 2 másodperces probléma állt fenn. A próbálgatás után volt hogy jobb lett a hangja de utána már össze-vissza, minden mizéria volt vele.
    Azt sem mondom hogy ez nem a teló vagy az android hibája, de akkor is durva egy olyan dolognál amit telóhoz is ajánlanak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák