Új hozzászólás Aktív témák

  • I.T.E.M

    senior tag

    válasz Sinesol #68898 üzenetére

    Ez is egy nézőpont, van aki ebben hisz, nekem más a véleményem erről, de ez így is van jól. ;)

    (#68899) bajnokpityu: A sok szerkesztést, változtatást igénylő felvételek esetén úgy van, ahogy írod, de vannak cégek,akik jóval komolyabb rendszereket vetnek be, hogy egy DSD-ben rögzített analóg jelet feldolgozzanak, anélkül, hogy az sérülne a feldolgozás során. Bizonyos változtatásokat el lehet végezni, anélkül hogy megsérülne az eredetileg rögzített anyag (Pyramix - Sonoma )

    Abban is van igazság, hogy nem feltétlenül szükséges valamit “feljavitani/átalakítani, hogy jobban szóljon,de ahogy az ízlések is különbözőek, úgy mindenkinek más a preferenciája, ami hozzájárul ahhoz, hogy jobban tudjuk élvezni az adott muzsikát. Eleg keveset tudunk még az agyunk ezen működéséről, azaz, hogy a hallott információt hogyan képes feldolgozni és az milyen hatással lehet ránk. :)

    #68903) Ixion77: Nem gond, én leírtam amit erről gondolok, azután mindenki azt kezd vele, amit gondol. :K

    (#68909) bkercso: Nyilván az eredeti információt már soha nem látjuk viszont, mert az elveszett valahol a rögzítés során, de az újonnan kapott “megbecsült adatot” felhasználhatjuk, hogy közelebb kerüljünk az eredeti jelhez. Ez is egy olyan feladat, ami nagyban múlik azon, hogy milyen módszerrel próbáljuk a rekonstrukciót végrehajtani. Másrészről az általad említett kiegészítő infót köszönöm, mindig tanul valamit az ember. :)

    (#68910) bkercso: No problem, és igen, ez a téma olyan méretekkel rendelkezik, amiről nem lehet egyszerűen mindent leírni. Én a magam módján próbáltam kiragadni egy kis részletet belőle, remélhetőleg lesz olyan, akiknek ez segít egy kicsit bizonyos dolgokat jobban megérteni. Hozzátok képest én egy nagyon zöldfülű fickó vagyok még ebben a témában, és mindig örömmel tolt el, ha tanulhatok újabb dolgokat is.

    日本 - ダイレクトストリームデジタル

Új hozzászólás Aktív témák