Új hozzászólás Aktív témák

  • I.T.E.M

    senior tag

    válasz ribizly #68464 üzenetére

    2x-es mert újonnan a 100-as is 99.900 Ft :)
    Igazából ugyan arra a D/A-ra épül (CS4398) kicsit faragott még rajta a KORG, illetve kapott egy ADC részt is (PCM4202) és szép tömör alu házba került, valamint réz árnyékolásokat is kapott. A 100-ast egyébként nem hallottam, de szerintem óriási eltérések nem hiszem hogy lennének a két dac hangja között. Mint írtam, nekem kellemes. Egyébként két mód van a DSD megszólaltatására, önmagában a CS4398 tud okosságokat.

    "CS4398 circuit is one of those rare DACs that?s compatible with DSD files in native format ? in a nutshell, this means that conversion of DSD into PCM is not needed. "

    "Cirrus Logic has also précised: The DIR_DSD bit (Reg 07h) selects between two proprietary methods for DSD-to-analog conversion. The first method uses a decimation-free DSD processing technique that allows for features such as matched PCM level output, DSD volume control, and 50 kHz on-chip filter. The second method sends the DSD data directly to the on-chip switched-capacitor filter for conversion."

    CS4398

    (#68473) Exodius: Nálam csak Bodz ismeri jobban, mert mind a kettő megfordult nála, de az egyértelmű hogy a DAC verzión tudtak még faragni, ezért kap sok helyen pozitív visszajelzést. Zeos is pl nagyon jókat mondott róla. (Én mondjuk 10 másodperc után már szédülök, így csak hallgatni szoktam, hogy miket beszél :DDD )

    [ Szerkesztve ]

    日本 - ダイレクトストリームデジタル

Új hozzászólás Aktív témák