Új hozzászólás Aktív témák

  • gianni85

    veterán

    válasz Bodz #67697 üzenetére

    Van egy kis zúgás és pattogás megállított zenénél, feltekert hangerőn. De ez megvan a HD650-nel is... ha megy a zene, akkor minden tökéletes. OTL létére meglepően jó a FIBAE 3-mal... tényleg van valami ebben a flat impedance technológiában, megmaradt a füles eredeti tonalitása.

    @contaxg: nem vagyok egy tapasztalt róka, na meg csak egy HD650 van kéznél. A mellette lévő Burson ClassA tranyóshoz képest kicsit testesebb a hangzás, de ugyanúgy megvan a részletesség, gyorsaság, tisztaság. Gondolom erre írják a tapasztaltak, hogy nem a tipikus csöves hangzás...ezt olvastam előtte pár helyen, meg pl. a Schiit Valhalla2-nél is.
    Talán az Echo ugyanilyen lesz, mert ez a MarkI Espressivo, és ugyanazokat a csöveket használják. Az Espressivo-t fejlesztették, és gondolom ebből a régiből született meg az Echo, csak elhagyták a +2 bemenetet.
    Jah és baromira tetszik... majd tüzetesen összevetem a két erősítőt, és amolyan Hegylakó módon "csak egy maradhat" ...van egy olyan sanda gyanúm, hogy a Feliks lesz a nyertes :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák