Új hozzászólás Aktív témák

  • Bl@tty

    tag

    Üdv! Hozzám is megérkezett az SMSL sAp-12 tegnap, és bár a Beyer Custom Studio még úton van felém, azért elmondanám röviden a pár óra hallgatózás alatt szerzett tapasztalataimat, ha már nem olyan sok van belőle a topikban.

    Aliexpress rendelés német áruházon át. 10-én reggel fizettem, 4 nap "várakozás" után 14-én indult útnak amazonos raktárból és hétfőn már átvettem. Kb. 120$-t fizettem mert egy 9$-os kupon volt épp aktív a 80$ feletti rendelésekre a hivatalos store-ban, ami majdnem épp a szállítás díja volt, így kb. 34500 Forintot vont le a bank. Ez volt a legolcsóbb opció.

    Külső: Mikor átvettem a dobozt, meglepett a súlya (= CNC-vel mart alu ház), a kütyü a méretéhez képes nem könnyű darab. A Bodz által korábban említett 3 tappancson tényleg billeg kicsit, de megszokható. A táphoz EU dugasz jött szerencsére.

    Hang: (Dac: Musiland US 02 Dragon, fejes: HyperX Cloud I)
    Nem vagyok audiotechnikus/zenész, így kizárólag laikusként írom ezt a részt. :DDD
    Bíztam benne, hogy lesz javulás még a Cloud-nál is, és így is lett. Nem mondom, hogy szakadék van a Dragon meg ez között hangminőségben, de simán hallható. A mély kontrolláltabb lett, a magasak is talán szelídebbek, de a közép határozottan jobb vele.

    Péntekre ideér elvileg a Beyer is, az ünnepek alatt majd azzal is szerzek tapasztalatokat és ha lesz időm, akkor azt is megosztom veletek "jövőre" (ha kíváncsiak vagytok rá). :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák