Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    Sziasztok!

    Bkercso féle Invertory helyett tudtok ajánlani valamit, aminek hasonló a hangzása (meleg tónusú, pontos, szórakoztató), de lehetőség szerint szürkés/ezüstös színű fémházzal rendelkezik, és valamivel magasabb kategória? Most DT-880 600Ohm-ot hajt, de 2-3 hónap múlva valószínűleg egy EL-8 Closed is bejön a "családba" (ha nem ez, akkor valami más zárt, magasabb kategóriás fejes). Startingpoint System DAC 3-hoz kellene passzoljon hangban is, és kinézetben is, mivel egymásra lesznek rakva az asztalon, mint egy kis "nano-hifi" rendszer. :)
    Az Invertory a 24V-os táppal sem tudja kihozni a max. hangerőt a DT-880-ból, szóval nem elég a hangminőség javulása a következő erősítővel, hanem ezen is kéne segítsen, feltéve ha lehetséges.
    Keretet nem tudok írni, mert nem tudom merre mozogjak, de nem szeretnék nagyon elszállni. Első körben erre is úgy szabnám meg, mint a fejesnek, szóval kb. 100k körül, de ha DIY-ben vagy kínaiban van olcsóbban is, akkor szívesen fogadom a tanácsokat. :) A beszerzés valamivel a fejes után lenne, szóval kb 4-5 hónap múlva.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák