Új hozzászólás Aktív témák

  • Feck

    tag

    válasz Bodz #63269 üzenetére

    Köszönöm Bodz! És a többieknek is, akik segítettek eligazodni :)

    Most került beüzemelésre a K 712 pro (kicsit meglepett, hogy már ezt is egy ideje Szlovákiában gyártják).
    Már 6-7 óra burn-in után is érezhető a különbség az első meghallgatáshoz képest, ráadásul annyira új az R2R-11 is, hogy szinte még meleg :)
    Nehéz szavakba önteni még, amit tapasztalok/hallok, egyszerűen élmény az egész :D

    Korábbra visszautalva: akkor maradok az eredeti USB kábelnél, a Neo d+ class B és a Supra játszott elgondolás szintjén, de ha nem okoznak komolyabb változást, maradok a gyárinál.

    Jelenleg Foobar 2000 (v1.3.17) a zenelejátszóm, de letöltöttem a JRiver Media Center 24 trial verzióját, és hát... Komolyan elgondolkodtam, hogy megveszem, annyira megfogott! A foobart használva kicsit vékonyabb, világosabb a hangkép. A JRivernél pedig testesebb, sötétbe húzó, valahogy melegebb az egész hatás :)
    Foobarnál semmilyen plugint/patchet nem használok, eredeti állapotban van. Biztos lehetne azon is "melegíteni", csak nem vagyok benne a témában.
    JRiverre való áttérés esetén van bármilyen instrukciótok? Gondolok itt az Audio -> digitális kimenetre, hogy melyik lehetőséget válasszam a felkínáltak közül, bár nyilván evidens (pl.: default audio device, combo384 ASIO 1.03... nekem a digitális kimenet [ Arameno tech. USB driver 1.0.57 - WASAPI ] -n van) ill. a programon kívül érdemes-e egyéb drivert feltelepíteni + amire még nem gondoltam.

    Mindenesetre néhány évig - ahogy Ribizly is :D -, nem kívánok hozzányúlni a rendszerhez, talán idővel a jumpereket kipróbálom, de egyelőre eszem ágában sincs megbontani a cuccost.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák