Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz bkercso #59369 üzenetére

    ehhez nem tudok hozzászólni, de azt látom, hogy a neten vannak ezerdolláros, kifejezetten kábel-beégető készülékek, és írják, hogy "hagyományosan" többszáz óra szükséges ahhoz, hogy bejáratódjanak. nálam ugye most minden egyszerre volt cserélve, a fejest kivéve, a kábelek soha vagy nagyon rég használtak voltak, szóval tudja fene.

    az biztos, hogy ha megjön a qed kábel, csere előtt "beállítom" a fülem a mostanira, és kíváncsi leszek, hogy a dobozból kivéve mennyire szól másképp a "szűz" kábel, és idővel mennyit javul.

    tudom, ezek nüanszok. főleg ősszel, amikor egy megfázás sokkal többet rendez a fülön, mint egy jobb kábel, vagy bármi más. csak addig nem akarok konzekvenciát levonni, amíg nem "állt be" minden a helyére.

    (ugyanez volt a fejessel. megjött, "miezaszar". 10 óra után már jobb. és 100 óra kellett a bejáratódáshoz, közben hol mélytúlsúlyos volt pár órán át, aztán mélyhiányos, ilyen kilengésekkel. idővel aztán szépen beállt középre. azóta hosszabb állás után mindig a rejuvenation disc az első, és vicces, mert baromira sokat segít, 20p alatt úgy "belövi" a fejest, hogy csak nézek)

Új hozzászólás Aktív témák