Új hozzászólás Aktív témák

  • Secretive

    aktív tag

    válasz EQMontoya #49645 üzenetére

    ezzel nem is vitatkoznék,mert így van, elsődlegesen az AT viszonylataiban értve, és ha leginkább akusztikus zenét hallgatsz,

    és 1 példa a millióból, rock-ot örökre elfelejted,
    de ha csak klasszikust vagy dzsesszt hallgatnál rajta szumma a leírt többi tényező nekem azért (nem) picit akkor is hiányzna.
    a rockzene egyébként remek tesztalanya a fejeseknek,azon szeretnek a legkönnyebben elvérezni (az erősítőkkel együtt). :D
    nehogy félreértsd, teljesen hallgatható ez a 3 (mondtam is, hogy vééégre), megvannak az előnyei sok más típushoz képest, rá lehet mondani akár nyugodt szívvel is, hogy az AT család közép-felső, felsőbb szintjeire pozicionált jó fejhallgatók, de van,amikor a hiányérzet felülkerekedik az analitikusságon vagy épp a teren.nem mindenkinél, csak úgy nagy viszonylataiban.
    az új áruk viszont a teljes tudásukhoz képest brutálisan túltolt, semmi szégyenlősség, hisz az ár kell, hogy stimuláljon az agyakban egy szintet, (ezt szinte mindegyik drága fejesnél elmondhatnám úgy 700ezerig, felette meg már inkább csak azért,mert van aki megteheti, hogy megveszi,más feltétel meg már nem is számít igazán), majdnem pont úgy,ahogy a többi gyártó is imádja azt a húzást, hogy az emberek kilencvensok %-a teljesen meggyőzhető azzal, ha valami nagyon drága az már a nagyon jót jelenti, hisz mi másért lenne akkor olyan drága?! ez ad valami felsőbbrendű életérzést, sőt így már jobbnak,másabbnak, kiemelkedőbbnek is hallja azt,amitől negyedakkora árcetlivel egyáltalán nem is jönne izgalomba.

    Szeretem a munkát, lenyűgöz! Képes vagyok órákig ülni és nézni.

Új hozzászólás Aktív témák