Új hozzászólás Aktív témák

  • BigBlackDog

    veterán

    Úgy tűnik -legalábbis nagyon remélem-, hogy sikerült megérkeznem, köszönöm szépen az eddigi segítséget! Ugyan még nem volt lehetőségem sokat hallgatni a mostani felállást, de eddig magasan a jelenlegi hang van nálam az első helyen élvezhetőség szempontjából. Az alábbi módon néz ki a lánc; Impact Twin + Vodkaboy-féle csöves Morgan Jones erősítő + DT880 (250 Ohm).

    Hétvégén volt lehetőségem összehallgatni Headflow-t, illetve a fent említett csövest. Nálam egyértelműen az utóbbi nyert. Néhány műfajnál (leginkább komolyzene) érdekes mód alig hallottam különbséget. Viszont jazznél a csöves jószág sokkal élvezhetőbb hangot produkált. Nem voltak szúrós magasak, a közepeken megmutatkozott a "csöves hang" és egy kellemes, meleg mélytartomány jelent meg. Végre a rockzenéket is tudom hallgatni hosszabb távon, nem fárasztanak le az első fél órában!
    A Headflow ezzel szemben feszesebb, de egyáltalán nem terjengős mélyekkel, illetve részletezőbb magastartománnyal próbál hódítani. De ez a Beyer karakterhez véleményem szerint nem nagyon passzol. Pontosabbnak pontosabb lehet, de kevésbé volt élvezetes a saját lácomban. Vodkaboy egy korábbi mondatával tudnám talán legjobban jellemezni a helyzetet, miszerint "A FET olyan lineáris, hogy a cső mellette elbújhat és sírva fakadhat a sarokban, viszont a cső pont annyira nem, hogy az emberi fűlnek a legkényelmesebb legyen".

    Ugyan a mérete és a dobozolása nem éppen az elfogadható kategória számomra, de cserébe amit művel a Beyerekkel, talán meg tudok neki bocsájtani. :)

    Persze a fent leírtak mind csak a saját véleményemet és az általam hallottakat tükrözik, ezt tessék figyelembe venni! :)

Új hozzászólás Aktív témák