Új hozzászólás Aktív témák

  • tilla311

    tag

    válasz bkercso #41091 üzenetére

    Nekem van ehhez több féle műszerem, egy-két napon belül kell még több mást is mérnem, és akkor lemérhetem az Xmost és a Kiskínait, ha érdekes még a dolog.

    (#41096) bkercso ezt úgy lehet egzaktul megmondani, hogy van ehhez virtuális fogyasztó, aminek pontos az ellenállása (állítható is), és akkor terheléses vizsgálattal pontosan megmondható, hogy egy konkrét USB port vagy táp vagy akku pontosan mekkora terhelést bír. Én autós szivargyújtó-usb adaptert mértem be így, hogy bírja-e a ráírt paramétereket, mert ott ugye az autó akku nem lehet korlátozó tényező, de hát persze kiderült, hogy az adapter a gyenge láncszem, szinte az 1 ampert se bírta, nem hogy a 2-t, ami rá volt írva...

    Ha szükséged van esetleg a fönt említett dolgokból valamelyikre valamit bemérni, szívesen állok a rendelkezésedre. Nyilván van mindenféle komoly műszered, meg ellenállásod, de azért hasznosak ezek az erre való kütyük, mert nem kell hozzájuk mindenféle usb kábeleket meg csatikat megbontani, műszereket sorbakötni stb... Laborműszerrel végeztem ellenörző mérést, és egész korrekt eredményeket adott.

Új hozzászólás Aktív témák