Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Exodius #40921 üzenetére

    Nekem 3m-es Cinnamon van.
    Tudom, nem mindenkinek jön be a hangja, annyi szent, de nekem igen. Fülessel és hangsugárzón hallgatva is megvolt az a + amitől jobbnak véltem a Klotznál.

    Klotzhoz képest nálam jobb teret, szebb, tisztább magasakat, szebb énekhangot hozott. Mélyben másképpen szól, nem dörmög, de nem is kevés. Tisztességes súlya van a nagybőgőnek. Ha visszaváltok Klotzra, minden összemegy kicsit, szomorúbb lesz, az énekhangok hátrébb kerülnek, apró részletek eltűnnek, mosottabb, grízesebb lesz a hang.

    Utóbb hangfalkábelt cseréltem 2x6mm-es VDC-re, amitől egészen el vagyok ragadtatva, olyan jó lett. A Cinnamonnal felvértezve, a legmélyebb tartománytól, a legtetejéig, minden rendben van.

    Nálam, az én rendszeremben hallom, amit hallok, de mint tudjuk, nem biztos, hogy nálad is így működne a dolog. Szerintem megéri "drágább" USB kábelre költeni, mert szerintem nem igaz, hogy parasztvakítás az egész.
    Saját tapasztalatról beszélek, nem máséról. Ha úgy döntenél, mindenképpen tesztre hozz el bármit is, oda fogják adni és akkor tartsd meg, ha Te is azt hallod, hogy jobb, mint a másik. Napokban ismét megpróbáltam a Klotzot, mert kb.1 hónapja "nem hallottam felőle", de most is ugyanazt hallom, amit mindig.

    Egy biztos: A Klotz a legjobb ár/értékű USB kábel, amit kapni lehet szerintem és sokkal jobb lesz, mint a Roline. Ha mégsem, arról nem a kábel tehet. ;)

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák