Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz Jim Tonic #31250 üzenetére

    Ja igen az előző "DAC"-om egy ilyen IC-vel szerelt AIM SC8000 hangkártya volt, szerethető, semleges hangja van, nem tolakszik, nem villog, azt hiszem elég jó kiszolgálást kapott ezen a kártyán, pontos, feszes hangja van, jó mélyekkel, széles térrel. De a Musilandom azonnal lekörözte, így ahogy jött ugyan úgy ment is tovább egy érdeklődőnek, kb. 2 hétig volt nálam, addig jó szolgálatot tett, az árát pedig csont nélkül megérte.

    Ha az építés öröme is cél egyben akkor azért a PCM1794-et ajánlom, szerintem az a legdurvább IC a texastól (persze az ára is az).

    OFF: Most látom Vodkaboly miket ír, igen, neki pl. eléggé megváltozott sokminden a hozzáállásában, egyszer kerestem valamit a fórumon és a régi találatok között elidőztem és elkezdtem olvasgatni az akkori beszélgetéseket, és durva volt látni, hogy pár éve miket kérdőjelezett meg pusztán mérnöki oldalról (pl. digitális jelek, stb), majd a pár év alatt ahogy fejlesztette a cuccokat és a fülét, úgy meghallotta azon dolgok jelenlétét, fontosságát, amit akkor nem is gondolt volna, és így lett számomra hiteles. Ettől függetlenül persze a stílusa lehetne kevesebbszer lekezelő, mert a tisztelet megadása mindenkinek fontos, és ennek ellenére van hogy forgatom a szemem... :P

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák