Új hozzászólás Aktív témák

  • vodkaboy22

    addikt

    Na újabb tapasztalatok bkercso-nak hála. Bevallom elfogult vagyok, eddig nem tudott bkercso olyat hozni amire azt mondtam volna az elfogultságom miatt (ugye az elektroncsövek istenítése az elfogultságom :DD ), hogy jobbat alkotott mint ami jelenleg nekem van.
    De most megtört a jég!
    Két erősítőt hozott.
    -Az egyik amit magának készített és alkatrésztemetőnek titulált. (Én ezt még sose tudtam negatív kritikaként felhozni semmire, ha kell sok alkatrész akkor kell sok alkatrész :DD )
    - A másik amit most újdonsült elérhető darabjaként titulált :)
    Bevallom a saját erősítőim neveit se bírom már megjegyezni ezért is jegyzetelek, de most nem vettem elő sajna tollat papírt, majd ő kijavít hogy melyiket hogy hívják. :R

    Szóval először az "elérhető darabot" hallgattam meg. Nekem nagyon tetszett. Szeretem a populáris hangot, bár ez a hangzás egyben egy olyan hangzás is volt ami figyelemfelkeltő és élvezetes akar maradni mindig így dolgozni mellette "nem ajánlott" (bkercso szerint :DD ). Kicsit alul erőteljesebb volt tiszta középpel és csilingelő tiszta magassal ami szintén kicsit előtérbe került a térben. Mégis még a V-s hangzású beyer DT770LE-mmel se volt túl V-s vagy loudnesses a hangzás. Nagyon korrekt összkép. Jó tér. Jó hangsúlyok, tiszta és az ember lelkében hamar nyomot tud hagyni. :) Már ez az erősítő is jobb volt mint a jelenlegi PCL86-osom.

    De jött a következő...

    Na ez már tényleg döfi volt. Itt sokkal nyugodtabb nagyobb hátradöltebb teret kaptuk amit nagyon sokáig lehet hallgatni. Teljesen kiegyenlített finom és neutrális, mégis volt benne pont annyi élet hogy ne lehessen megunni. Nehéz volt hibát keresnem benne, pedig nagyon próbálkoztam. Korrekt darab rég hallottam ilyen jó félvezetőset, talán nagyon is rég olyannyira hogy nem is hallottam hasonlóan jót.

    Azt mondanám nem tudok most félvezetősben párját egyik erősítőjének sem. Jócskán 100 felett nyilván ha körbe nézne az ember találhatna, de ezek az erősítők nem abban az ársávban játszanak!

    Mindig nagy mosolyjal az arcomon távozik tőlem bkercso, most se volt ez másképp, de most még az is ott volt, hogy jól esett látni hogy mennyit is fejlődik és hajtja most is a kíváncsiság! Bakker össze kell szednem magam és megint csinálnom kell egy kis profi csövest, szerencsére nyugtat az a tudat hogy a legutóbbi csövesem hasonlóan jó élményt hagyott benne és annak a csövesnek már van egy büszke gazdája aki szereti és használja is.

    Boldog az alkotó ha alkothat de ha még ilyen jó motivációt is kap rá!
    Köszi a minitalit bkercso! :R

    Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.

Új hozzászólás Aktív témák