Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz Blackhole13 #2030 üzenetére

    Nincs igazából külön követelmény, valamivel jól szól valamivel nem (de ált. minél jobb az erősítő annál jobb a hang is, tehát pl. teszem azt egy Accuphase-t se vetne meg..), elméletben már kb. 10W A-osztály már elég neki (ennek ellenére sokan azt mondják hogy minél több annál jobb de nyilván nem csak a wattok miatt) és a tranzisztoros általánosságban véve alkalmasabb a feladatra mint egy csöves a kialakításából fakadóan (persze az igazán jó csövesek is jók rá).
    Ha nem teljesen csendes az erősítő akkor a zaj átjöhet ami nyilván fejhallgatóval kismértékben sem jó. Egy ideig sokan használták T-Amp-okkal is.

    Egyébként van egy fekete SRM-T1-em (normál+Pro) amit valószínű T1S-re cserélnék az XLR csatlakozás miatt (a DAC-om tudja de a sima T1 még nem) meg a találkozóra elvitt SRD-7em (csak normál) is amit már egyáltalán nem használok ha érdekel persze az erősítőt nagyon olcsón nem adhatom mivel egy karc sincs rajta.

    Ha veszel egy SRD-7 Mk2-t ami már tudja a Pro feszt meg egy rendes erősítőt akkor árban már ugyanott vagy tehát ha célzottan erre kell (hangfalra nem) akkor nem biztos hogy megéri mivel direkt erősítővél sokkal jobban kijön a tisztaság amikben ezek brillíroznak. De pl. egy Sigma-hoz kifejezetten ajánlott az adapter mert ahhoz a kraft jobban kell és eleve kissé ködösebb, persze a Stax családon belül értve :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák