Új hozzászólás Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Nem bírom letenni :)

    Na de azért egy képet csak lőttem: E

    Első tapasztalataim:
    FiiO E17:
    - rettentő igényes kis cucc. Finom alu ház, kiegészítők hada, spdif átalakító, optika átalakító, usb kábel, line kábel, velúr szütyő, védőfóliák, amiket utólag ragaszthatsz fel a készülék oldalaira...
    - oled kijelző nagyon jól néz ki, mutat mindent ami érdekelhet
    - windows azonnal felismeri audio eszközként, és már megy is
    - azt még annyira nem vágom, hogy most 16bit/44khz-ről érdemes e feljebb rakni, de még 24/96-ot is tud. Állítgattam kicsit, de most 24/48-on van. Egyrészt mert a khz-et hiába rakom 44-re, az eszköz akkor si 48-at ir. Olvastam hogy a win7 minimum 48-on hajtja vagy mi...?

    A HD598 meg természetesen olyan amilyen. Állati kényelmes, passzentos, és kiváló hangzása van. Najó a HD555 párnái már puhábbak, valamivel kényelmesebbek, ez meg még nem idomult a fejemhez teljesen :) Nem tudom be kell e járatni, és ha igen, mivel érdemes? Érzek még némi bizonytalanságot a hangjában, de a HD555-ön már így is túlmutat.
    Nagyon összehasonlításokba még nem is mennék bele, egyelőre, noha az fix, hogy az alaplapi, és a xonar dx analógnál bármelyik fejhallgatóval jobban szól az E17.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák