-
GAMEPOD.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutszi
veterán
Kiváló kérdések. Egy ideje már "érzésre" csinálom. Amint a külső rész kap egy szép kérget már fordítom is meg... Szerintem 3-4 perc körül lehetett oldalanként... de most tényleg nem mértem szabályosan.
A belsejéről nem készült fotó, de kb 1-2mm volt a kéreg vastagság és a többi rózsaszín.
A pihentetés úgy 5-8 perc lehetett... Igazából siettem mert a gyerek is kapta a vacsorát és vittük fürdetni.Én tényleg ajánlom a Lidl-ből ezt a tálcás Rib-eye-t. Az írországi érlelt verzió nem mindig a kínálat része de mostanában látom többször... Felbontás után én perverz módon mindig jó alaposan megszimatolom a húst és nagyon finom illata volt. Akkor már tudtam, hogy ebből jó fog kisülni.
Jut eszembe a só bors kimaradt... az mindig sütés előtt kerül rá...mindkét oldala kap egy kis masszázst.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage