Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
Kovezzetek meg, tenyleg probalok elfogult lenni a mi6al de ilyen Note 4x szintu kamera teljesitmenyt hoz
Nem ertem, nem ertem
-
zseko
veterán
Mai kirándulás alkalmával fotóztam ezt (az új romot teszteltem és sok szimpla kép is készült), szerintem érdekes, és érdemes megnézni az árnyékos helyen a vegetációt, valamint a napfényes területen is.
Kíváncsi vagyok mit gondoltok (nem a kompozícióról, mert ezen a képen sok minden hibádzik, tudom).
Valamint van éjszakai képem a vásárláskori rommal, és a mostani, 2-vel későbbivel is, lefotóztam ugyanazt, megpróbáltam ugyanabból a beállásból. Van változás, igaz majdnem 2 hónap telt el a két kép között, és kicsit mások a körülmények, de alapvetően mintha javult volna a részletesség, de mivel abszolút semmitmondóak azok is, mert csak teszt jelleggel készültek szintén, így nem teszem fel ide, csak ha valaki kíváncsi rá.
S8+
Lemaradt a típus.
[ Módosította: Ricardo ]
HR24.hu
-
BogyóBP
addikt
Olyan pipa vagyok. 2x ujratettem már DFU modban a szoftvert és most nem tudom rábirni arra hogyha a camerát bezárom akkor ne az épp aktuálisat adja vissza ha megnyitom. hiába van kikapcsolva a beállitásokban..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Akinek van iphone 7 ese, neki megőrzi a kamera beállitásait? Ha pl nincs benyomva hogy tartsa meg a camera kilépésekor azt a programmodot amit legutobb használt, akkor automatikusan visszaugrik a fotóra?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Vikooo
addikt
válasz vodrosjozsi #67181 üzenetére
Húzd le a csúcsfényt, expo-t amíg jól látható az ég alatti rész, majd a feketét és az arnyekokat húzd addig amíg nem lesz túl szürke.
A fehéret is lehuzhatod illetve a kontraszttal lehet finomítani. -
Aryon87
félisten
Semmi tema, csak ugy spontan foto.
Komoly optikai stabi van ebben a telefonban. Az meg hagyjan. Fokusz a tukorben van, megis menet kozben a tabla tisztan olvashato.. es vagy 50-60-al mentunk..U11
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tomboy0013
veterán
Segítséget szeretnék kérni. Ismertek olyan alkalmazást amivel "csillafhúzós" képeket lehet készíteni? Ugye itt több óráig is készülhet 1-1 kép.
-
gerner1
nagyúr
válasz tomboy0013 #67275 üzenetére
Gondolom "csillaghullás" akart lenni ... Én nem tudok ilyenről.
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #67275 üzenetére
Nincs. Mar vegigkerestem az appokat, ez csak a Huawei "specialitasa"
U11-re is erdekelt volna a tema..Amugy fennyel festes mod lesz az.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #67278 üzenetére
Vagy H8-H9 egyiket
-
Yofej75
aktív tag
válasz tomboy0013 #67278 üzenetére
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
gerner1
nagyúr
válasz Aryon87 #67284 üzenetére
Minek ? .. -az már volt neked. Inkább vegyél "mélylevegőt" ... 😃
Most, hogy elolvastam a hiv. Samsung kamera leírást, és megnéztem néhány y...be videót erről ... -szerintem azokkal a telókkal mind lehet, amelyek tudnak 5-6sec -es (vagy több) záridőt ...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #67285 üzenetére
Annyira nem lenyeges, csak ugye a Huawei ezt speckosabban tudja kivitekezni. Na meg paromnak ott a P9, szal nem gond
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz gerner1 #67287 üzenetére
Na, lassan kiismered a telefonodat
Facen van egy heti tema, rabukkantam egy kepre, ami egyik kedvencem. Es igen, S7edge-vel keszult..
Ez pedig G5-el
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest