Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz ->Raizen<- #6201 üzenetére
Ki beszélt ultráról?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Bib
őstag
válasz ->Raizen<- #6201 üzenetére
Mondjuk a Fh7-hez Fhd ultrához 60fps-hez kimondottan elég 3.5Gb is ,hisz azon nyomom gtx970-el vajsimán megy.
-
Bib
őstag
válasz ->Raizen<- #6204 üzenetére
Igen megy a multi. Nálam a vram nem megy feljebb, csak a rendszermemó, abból meg van elég .
-
Csapoati
nagyúr
válasz ->Raizen<- #6206 üzenetére
"Jó" dolog a bosszúállás, főleg ha néhány esetben nem is direkt van az első ütközés...
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
->Raizen<-
veterán
-
Csapoati
nagyúr
válasz ->Raizen<- #6208 üzenetére
Tudom, hogy sok a gyökér, de a bosszúállás sem feltétlen jó megoldás. Én főleg a Grid 2-vel multiztam rengeteget anno és sokszor annak köszönhettem a győzelmet, hogy belehajszoltam hibákba a többieket. Meg persze volt aki direkt nekem akart jönni, csak rájöttem és előtte fékeztem... Olyan szépen repült el magától a jóember.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Csapoati #6209 üzenetére
Persze ez mukodott sokaig nalam is de aztan biza kolcson kenyer visszajar ment. Mert az ember idegrendszere sem vegtelen. Sok gond van a multival. Lemarad pl 1 kort az ipse es kiut elso helyrol siman. Meg buntetlenul utkozhet, levaghatja kanyarokat stb. A project cars 2t nezd meg, szabalytalan elozesert azonnal kapod a buntit. Legalja flatout a forza 7 multija. Sok ideges kis hulyegyerekkel aki nem birja elviselni a vereseget. Utolso kanyarnal is kepes belem szallni. Az ilyenekert azonnal black flaget adott mas codemasters cim.
[ Szerkesztve ]
-
epigramma
tag
Sziasztok,
olyan problémával fordulnék a Közösséghez, hogy ma - végre - megvettem a Horizon 3-at, és sajnálatos módon nem igazán akar működni.
Először is optimalizálás alatt megállt 22%-nál. Oké, régi driver vissza, akkor szépen skálázza felfelé egészen 50-60%-ig - változó - majd két hiba jön elő. Egyszer crash to desktop, másszor pedig "profile has been changed..".
A probléma az, hogy minden lehetőséget végigpróbáltam, de egyszerűen nem indul az Istennek sem. Esetleg valakinek van bevált módszere rá, hogy hogy lehet frankón működésre bírni?
Gépem:
Intel G4560
8Gb DDR4
RX460 4GbUgye a min követelményekkel "találkozik" a speckóm, és pl. a demóval régebben mediumon simán tudtam randalírozni, de ez...
Előre is köszi a segítséget!
epigramma: "Irodalmi műfaj. Rövid, tömör, csattanós költemény."
-
8zabi
őstag
-
Csapoati
nagyúr
115 óra után végre 100%-os a karrierem (FM7). Azt hittem kapok egy nagy metaacsit is, de nem.
Az áprilisi Forzathon meg egy nagy nudli, hiába van 4 event, mind egyversenyes...
-
Win-T
senior tag
Azt a nyomorult férget amelyik Horizon 3-ban kitalálta, hogy XP boardokat a part menti sziklák tetejére kell rakni ahová csak felugratni lehet kurva nagy mákkal, remélem soha többé nem engedik játékfejlesztés közelébe és valamelyik utcasarkon fog megdögleni koldulva, kéregetve.
Hogy gondolhatja bárki komolyan, hogy ez fun? -
shifty!
senior tag
Sziasztok, valaki ha tud, segítsen rajtam, mielőtt elvisz az agyvérzés.
Van egy tökéletesen funkcionáló X360 wireless (nem speed) kormányom, vettem hozzá USB Receivert, telepítettem, csatlakozik, működik, kalibráltam.
Minden title alatt egyből, beállítások néllkül működik és használható, természetesen Forza 7 alatt nem.
Mondjátok, hogy van valami megoldás, mert nem akarom elhinni, hogy a Microsoft a saját eszközét nem képes támogatni a saját játékában...Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
shifty!
senior tag
válasz Csapoati #6223 üzenetére
Azért akármennyire régi ez a kormány, jóval régebb, nem saját gyártású darabokat támogat a játék (ld. Momo).
Valahol ez azért iszonyatosan ironikus, és mindent elmond a Micro$#!t hozzáállásáról. Nagy körben s***nak bele az ép logikába.
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Csapoati
nagyúr
válasz shifty! #6224 üzenetére
Könnyen lehet, hogy megnézték, melyik kormányt hányan használják és a tiéd valószínűleg elég ritkának számít (én pl nem is tudtam eddig, hogy PC-n is megy).
-
IntelKiller7
Topikgazda
Itt az új csomag. K1 Seed Car pack. Semmi érdekes.
1948 Ferrari 166 Inter Sport
1976 Chevrolet 76 Greenwood Corvette
1980 Porsche 924 Carrera GTS
2017 Maserati Levante S
1985 Nissan 83 Electamotive Engineering GTP ZX-TurboBattlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csab991
senior tag
Üdv, Forza Hub másnál is volt már bugos? [Ez] alapján több kreditet kéne adnia, de csak 100k-t kapok (FH3), mondjuk eddig is annyi volt a max amit kaptam, nem tudom mi változott.
-
aktív tag
válasz csab991 #6227 üzenetére
Nalam mar volt hogy 8 millio creditet irt ki, de csak a szokasos 275k-t kaptam.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
csab991
senior tag
Köszi a válaszokat, akkor máshol is hasonló a helyzet ezek szerint.
-
8zabi
őstag
egy tanulságos történet
probléma:
lassan két hónapja nem működik Win10 alatt a Forzathon és nem kapok achievementeket sem (se FH3, se FM7)oka:
az O&O ShutUp10 nevű "Microsoft kémkédését elhárító program" kikapcsolta a "Connected User Experiences and Telemetry" nevű szolgáltatást, ami úgy tűnik szükséges ezen funkciók működéséhezmegoldás:
a "Connected User Experiences and Telemetry" nevű windows szolgáltatás visszakapcsolásaköszönet a megoldásért a Forza Supportnak: forzafb(kukac)microsoft(pont)com
nélkülük sosem jöttem volna ráutóirat:
nincs szükségem ilyen sz*rokra[ Szerkesztve ]
-
Bib
őstag
-
bandi0000
nagyúr
forza 7 ben tényleg nem lehet játszani minden autóval splitscreenbe csak ha kioldottma őket/ a kategóriákat?
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
nem tudom lehet csak rég játszottam ilyennel, csak splitscreen ben pont az lenne a funny ha minden autó elérhető lenne, na de mind1 majd feloldogatom
-
bandi0000
nagyúr
forza 7 hez van valami csomag amibe benne van az összes autó? vagy csak külön külön lehet megvenni a pakkokat?
-
Csapoati
nagyúr
válasz bandi0000 #6239 üzenetére
Igen, ez az. Alul az ismertető pedig pontosan leírja, hogy mi volt és lesz benne. Ami később jön dlc (a 6 autócsomag után), az nem lesz ingyen.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Én csak azt nem értme, hogy miért van olyan autó amit csak bérelni lehet, megvenni meg nem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #6241 üzenetére
Melyik lenne ez?
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem Forza 6 Apex-el kapcsolatosan (PC)
Apróság, de észrevettem, hogy a játéknak egyszerűen nincsen ikonja
Volt már valakinek hasonló?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
IntelKiller7
Topikgazda
Honda Civic Typer 2018 érkezik ingyen Forza 7-be!
VideóBattlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
csab991
senior tag
FH3-ban most 50 forzathon event lett aktív egyszerre, aki nem rég kezdte annak érdemes bezsebelni a ritka járgányokat.
-
csab991
senior tag
válasz horvathpeter #6248 üzenetére
[link] Innen tudsz szemezgetni, bár érdemes sietni, biztos nem szándékos volt, hogy 3 havi forzathont tettek elérhetővé, lehet fixelik előbb-utóbb.
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Tapasztalt valaki (FH3) GTX 1060 3GB kártyánál, legújabb win10 build 1803 "Low Video Memory" felíratott?
Kb. 2 percenként felugrik ablakban... elég idegesítő...
Korábban nem volt ilyen..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest