Új hozzászólás Aktív témák

  • Kisgépkezelő

    senior tag

    válasz homerhamm #24161 üzenetére

    Van valami kellemes abban, ha ilyen hajtűkanyarokkal bőven tűzdelt úton megy az ember. Versenyezni is jó, driftelni is jó az egész játékosbázis sírt a fórumokon, hogy minél több kéne belőle, erre csinálnak egy hegyet és még azt se bírták megoldani, hogy ugyanazzal a kocsival legyen jó felmenni az egyik oldalán mint amivel a másik oldalon le, mert keletről egyszál aszfaltos nyugatról meg egyszál földút vezet fel. A korábbi részeken is sokszor lehetett érezni, hogy fontosabb nekik az, hogy jól nézzen ki a táj, mint az, hogy olyan utakat rajzoljanak amin élvezet gurulni és sajnos úgy tűnik az útvonalakat tervezők és az útszéli tájat tervezők közül már megint az utóbbiak kerültek ki győztesként. A drag stripekért kiáltók (azok is jó sokan voltak) sirámait bezzeg meghalgatták, mert abból három is került a pályára.
    Az tetszik, hogy az offroadhoz végre rendes homokdűnéket is biztosítottak. Így azért csak élvezhetőbb lesz az a játékmód is, mint a korábbi két részben.

    Win-T: Állítólag nem nagyon készítették fel a jelenlegi játékmotort a nagy terek megjelenítésére, mert a motorsportos brigád fejleszti az engine-t, ott meg nem sok igény van erre. Cserében az apró dolgok részletgazdag megjelenítésében a legjobbak közt van, úgyhogy nagyon mást nem is tudnak kezdeni, mint kicsi, de szépen kidolgozott térképeket csinálni. Az FH4-ben eléggé megvadul a kép, ha Super7-ben akár csak egy 20 méteres rámpára felgurusz ott, ahova eredetileg semmi magas dolgot nem terveztek, úgyhogy lehet benne igazság.
    Szerintem úgy lenne amúgy jó, ha majd a motor engedi (remélhetőleg már a 6-ban), hogy összehozzák a két világot és csinálnak néhány a mostani Horizonokhoz hasonlóan szépen kidolgozott központot, szétszórják őket a térképen, aztán a köztük lévő tereket kitöltik valami egyszerűbben kidolgozott sima alföldes/sivatagos/dombos tájjal, mint mondjuk a Crewban.

    parandroid: Nem szívem csücske az eliminator, de azért jobb volt annál, mintha még két Mustangot, meg egy Camarot kaptunk volna helyette a frissítéssel.

    zsiz: Szerintem nem kell FM7-hez az ulti. Pár jó kocsi van a dlc autók közt, de ha nem mész rá nagyon a rivals ranglista helyezésekre, meg a ranked multira, akkor tök feleslegesek. A vip is felesleges, mert untig elég a játékhoz kb. két tucat kocsi aminek a beszerzéséhez nem nagyon kell a plusz kredit, főleg ha a Forza hubban lelkesen gyűjtögetted előre a pénzt. Amúgy is viszonylag bőkezűen adja a játék az ingyenes kocsikat, úgyhogy hamar eljutsz addig, hogy több van a garázsodban mint amit valaha is kipróbálnál.

Új hozzászólás Aktív témák