Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
őstag
-
Micsurin
nagyúr
Fasza ez a nagy fórum újítás de egy @xy rendszert bevezethetnének amolyan mention szinten kapjak egy PÜ-t a gépháztól ha említenek, sokszor könnyítene....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
őstag
Hol lehet új embert felvenni barátlistára?
Meglévő barátok között tudok keresni, de új embert nem tudom hol kell felvenni. -
őstag
-
Nyethuszar
tag
válasz Cingáriusz #13056 üzenetére
Valami elképsztően gusztustalan,hogy nincs egy rohadt nyamvadt chat a teljes játékban... Teljesen kizárja a Neked való üzenést.. Hiába mászkálunk bármerre is..
[ Szerkesztve ]
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
ETOM
addikt
válasz Cingáriusz #13055 üzenetére
Erre válaszoltam feljebb. Ha csak beírod a nevet akkor a barátlistán keres, de ha rányomsz a keresés ikonra is úgy már az összes felhasználó között.
Tipikus Microsoft megoldás, de ez van.
-
őstag
válasz Nyethuszar #13057 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért nem lehet egy rendes chat-et berakni a játékba.
-
Nyethuszar
tag
válasz Cingáriusz #13059 üzenetére
A crew1-2 és TDU1-2 ben is nagyon hasznos volt a chat funkció..
Egyébként a kommunikáció nem tudom miként valósulhatott volna meg idegen ajkú randomokkal[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz Nyethuszar #13060 üzenetére
Valószinüleg attól féltek, hogy katasztrofális mennyiségű anyázással lesz tele a chat
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #13057 üzenetére
viszont van "szép kocsi!" meg "ok"
most ez nem elég??....xd
-
Nyethuszar
tag
válasz Tibiajax #13064 üzenetére
Dehogynem elég !!
Sőőt !! Még "ho ho ho" és "bwwaah" is van.. Kívánhatna ennél többet bárki is ?(max vmi autista szintű ember értékelné ezt a zavart elméjű ökörséget amit beleraktak.. röhejes.. épp úgy mint táncikálások meg a duda hangok.. )
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #13065 üzenetére
igen, a táncolás, bajusz, meg buzeráns cipők (de egyáltalában az egész ruha-történet) szánalmas.. sajnálom, h ezt erőltetik a játékban ahelyett, hogy inkább a valóban közösségi dolgokat fejlesztenék - pl a chat-et akár.. vagy a térképet bővítenék inkább. nyitnák meg az utakat északra, meg nyugatra... van ott még terület
szemetek -
Nyethuszar
tag
válasz Tibiajax #13066 üzenetére
Jól szólottál
De lehetne több verseny is, már kissé unalmas amik vannak.Vagy akár bajnokságok.
Meg lehetne több ilyen trafi meg drift hely és sebesség szakasz stb.. Ami van kevés szerintem Végigzavarja az ember pár óra alatt és paff, többet nem akarja,hacsak nem Forzathon vagy vmi évszakos cucc miatt kell.. Lehet csak Nekem, de a kihívás kevés
Ha meg már ennyire erőltetik ezt a Sims-esdit (Forza Horizon 4 Sims DLC ) , akkor lehessen pénzzel megvenni a baromságokat. Onnantól nincs többet, nem rózsaszín kalapot kapok a 10millás Ferrari helyett...
Ja amit az 1. pillanattól kezdve nem értek : Miért nem lehet eladni azt a kocsit amit nyerek a wheelspinen.. Hogy ÉN eldönthessem, a kocsit akarom vagy az árát.. ( a FH3-ban ez megvolt )[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Nyethuszar #13067 üzenetére
én el tudtam adni sztem autót, ha nyertem.. legalábbis emlékszek olyanra h kaptam valami ratyit aztán már ment is aukcióra
-
Nyethuszar
tag
válasz Tibiajax #13068 üzenetére
Nem az aukciós házra gondoltam. Hanem amikor pörgetsz és kap mondjuk egy régi Camaro SS-t. De Neked már megvan, akkor felajánlotta egy ablakban,hogy az árát kéred vagy megtartod a kocsit.
Sajnos a olcsó kommersz kocsikat eladni kb lehetetlen , hacsak nem tuningolod fel pénzért.. Így csak kidobod miután kiszeded a pörgetést belőle.
Az aukciós ház nem rossz, de pl lehetett volna bele olyan,hogy eladóra keresek konkrétan. Ez +1 szűrőt igényelt volna összesen
Ha mondjuk havernak akarok felrakni egy kocsit óccsóba ..
Mert mire kikeresi elviszi más[ Szerkesztve ]
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Nyethuszar #13069 üzenetére
Meg olyasmi se ártott volna, hogy kb. mennyiért vannak kitéve a kocsik aukcióra, amikor eleve az aukcióra felrakó menün keresztül nyitom meg az autólistát, így nem kellene bezárnom azt, miután megtaláltam, amiből több van, megnyitnom az aukciókat, majd becsukni, és visszamenni, hogy feltegyem a kocsit.
Meg persze a keresőben is jobb lenne, ha a kocsi márkáját a többi helyen megtalálható listából lehetne kiválasztani, nem kellene fél percig nyomni a balra vagy jobbra gombot.
És az se ártana, ha lehetne szűrni azokra a kocsikra, amikből több van.
Illetve valami normális chat se ártott volna, mert ez a négy opció tényleg nem sok mindenre jó. -
Daw93
senior tag
válasz Nyethuszar #13067 üzenetére
Ezekkel a dolgokkal én is ugyanígy vagyok.
Sőt, már a pörgetéseknek sem látom értelmét egy szint után. Van kb 180 millám, minden autó megvan, minden kész van a játékban. A pörgetésekkel annyit érek el, hogy teleszemetelem a garázsomat már meglévő legalja autókkal. Ha jó kocsit ad az is minek, úgy is megvan már. Eladni meg el lehet de nem szorulok rá arra sem.
Nálam a jàtèkkedvet az évszakos eseménylista tartja csak életben meg a havi pár új autó.
Ordít egy új tartalmas dlc-ért a játék szerintem. De az vagy fél éven belül nemhiszem hogy lesz.GTA Online: Daweee93
-
Nyethuszar
tag
Ugyan így vagyok más gammával is. Pl GTA5 ha még emlékszel amikor toltuk..
Új DLC ? Ha ilyen "fantasztikus" lesz mint a dedólegós akkor
Ott is mekkora szuperlatívusz volt már összerakni/versenyezni a legó dinoszauruszt a legóházunk legókertjébe szigorúan a legójacht mellé, mert csak hogy na legyen ez is És még annó a FH3 HotWheels matchbox pálya miatt voltunk kiakadva..
A FH2-höz volt egy Storm Island [link] , kiadhatnák a 4-hez is akár. Ötletnek jó[ Szerkesztve ]
-
Daw93
senior tag
válasz Nyethuszar #13072 üzenetére
Hát igen, de a gta5ben azért sokkal több volt a tartalom.
A lego dlc szerintem is 1 vicc volt, de a map maga nem rossz, elégjó versenyek is vannak, így nekem szódával elment :D
Egyébként a fh2 storm island majdnem ugyanaz mint a fh4es fortune island.
Én valami napsütős mediterrán jellegű jó nagy új helyszínt tudnék értékelni.GTA Online: Daweee93
-
Daw93
senior tag
válasz Nyethuszar #13074 üzenetére
Nagyon zsír lenne. Sőt én egy az egybe megvenném a FH2-t ha kiadnának pc-s verziót. (nem fognak)
Nem játszottam vele soha de sok videót láttam róla és nagyon bejönGTA Online: Daweee93
-
CJ4567
nagyúr
válasz Nyethuszar #13069 üzenetére
A Playground Games Twitterjéről van a kép, úgy néz ki, hogy a következő frissítéssel már el lehet adni egyből a wheelspines autókat.
(#13071) Daw93 Nálam a játékot csak az online versenyzés tartja életben, S1 custom adventure, vagy simán FFA quickplay, nagy ritkán ranked, ha valaki "nagyobb" FH4 streamer (exquiztt pl.) streamel, akkor páran megpróbáljuk "stream snipeolni".
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
parandroid
félisten
válasz Nyethuszar #13076 üzenetére
”akkoriban vagyonba fájt a Xbox360+FH2”
Egy frászt, határozottan emlékszem, hogy a kinectes, 250gb-os x360-at 250 eur-ért vettem. Ez most egy one s ára, akkor meg ez volt a csúcsgép. És ez még a Forza Horizon előtt volt, amikor a Horizon 2 kijött, akkor már One is volt, egyszerre jelent meg mindkét platformra. Mindig eléggé árérzékeny voltam, de az FH2-t simán vettem 360-ra is már, nem tudom, mennyi volt, de azt tudom, hogy nem sokalltam az árát (lemezes verzió volt, asszem használtan konzolboltból).
Szerencsére megvettem One-ra is digitálisan, amíg lehetett, de a F&F kieg pl nincs meg hozzá, és sajnos digitálisan már semmi nem beszerezhető, ami ehhez a játékhoz kapcsolódik.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Nyethuszar
tag
válasz parandroid #13079 üzenetére
Jó euróba.. Én nem tudtam abba venni, Ft-ba meg nem ennyire jó ár volt.
De ez már mindegy is. Ha most lenne lehetőségem megvenni egy boxost és hozzá egy vadi zsír FH2-t egyből BUY lenneMindenki hülye aki nem normális :D
-
ETOM
addikt
válasz Nyethuszar #13078 üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz CJ4567 #13077 üzenetére
Ideje lenne... Némelyik FE, meg ritka autóból van 4-5 db is, kidobni sajnálom, aukcióra meg valami nevetséges 100k körül tudom csak betenni, mert nem vagyok se tuner, se dizájner, se semmi.
Ma jutottam el amúgy oda, hogy a megszerezhető autók közül csak a Ford Capri FE hiányzik... Star Cardokból meg lehetne szerezni, de nekem a dizájnolás, meg a tuning is kínai, sem affinitásom, sem kedvem nincs a dologhoz.
Jellemzően amúgy az utolsó 15-20 hiányzó autóra kiadtam vagy 100 millió kreditet, utána egyből sikerült kipörgetnem belőlük párat. Úgyhogy most van több olyan 10M-s autóm is, ami többször van meg, aukcióra meg max az értéke töredékéért tudnám feltenni.
Persze leszarom, van azóta megint valami 50M+ kreditem, költeni meg max akkor kell, amikor a heti bajnokságokhoz veszek egy-egy tuningot.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bandi821
tag
sziasztok,
kéne némi segítség. Van pár olyan ritka kocsi a FH4-ben, amit más autók "autóismereti fáján" haladva lehet feloldani (pl.: Nissan nismo gt-r lm FE, mercedes sl amg black fe, stb..), ezeket már mind feloldottam ennek a videónak a segítségével: [link] Az autógyűjtemény listában kiválasztva az adott modelt ezt jelzi is, mint ahogyan azt a ford capri RS3100 FE-nél is, de ennél a kocsinál nem találtam meg azt a videót, vagy leírást, ami alapján tudnám, hogy melyik autó oldja fel. Esetleg valaki tudja?
-
csaba951
veterán
válasz Bandi821 #13085 üzenetére
1973 Ford Capri RS3100 Forza Edition
Talán valami félreértés lesz. Ez a Series 7 80% Series Completion Bonus-a volt. Nem találtam rá utalást, hogy autós tulajdonságokkal feloldható lett volna.Más. Kint van már mind a 2 nagy dlc. Más, ekkora volumenű dolog már nem lesz hozzá. Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Bandi821
tag
válasz csaba951 #13087 üzenetére
minden ilyen kocsinál az autógyűjtemény menüben, az adott autóra (pc-seknél) enterrel kiválasztva előugrik egy kis ablak azzal az infóval, hogy ezt az autót az autóismereti fán haladva lehet feloldani. Minden, az általam linkelt autónál ez megvan és a videóban láthatod is, hogy melyiket mivel oldhatod fel. Ennél a capri-nál szintén megadja ezt az opciót, de ugye maga a játék nem segít abban, hogy megmondja, miből tudod feloldani. Tehát nem félreértés, max ennél a modellnél hibás az infó (de hátha nem...és valaki tudja a tutit... )
az esetleges bővítményekkel kapcsolatban: nyilván időnként majd beraknak egy-két új kocsit, ami nem sok, de azért azt már most lehet tudni (lásd csillagkártyák), hogy lesz egy 13.-ik játékosház és egy új story mission. Én ezzel már kiegyeznék. A kérdés, hogy mikor?
[ Szerkesztve ]
-
Bandi821
tag
akit érdekel, itt tudja követni az legújabb !!hivatalos!! híreket, tehát előzetesen kiszivárgó infókat itt nem kapsz, egyébként szept 23.-án lesz egy tájékoztatás a FH4 tervekről: https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/wir_9_13_19
-
Daw93
senior tag
válasz csaba951 #13087 üzenetére
Én azért remélem, hogy lesz még legalább 1 nagy dlc, mert ez ami most van a régi játékosoknak nagyon kevéske lesz a FH5-ig.
Az új Porsche bugos hangja meg elég lehangoló volt mivel hajtottam rá mint a gép, mert bejönnek nagyon ezek az új Porschék, erre szar a hangja.. Na nem baj úgy is egy héten belül jön a series "valahány", akkor tuti javítva lesz, ha nem hamarabb.GTA Online: Daweee93
-
őstag
-
parandroid
félisten
válasz Bandi821 #13085 üzenetére
Lásd két hozzászólással korábban: az összes star card megszerzésével. Sajnos amikor series jutalom volt, én is lemaradtam róla. Heti Forzathon shopot kell még figyelni, oda is bármi bekerülhet.
p
-
Daw93
senior tag
-
Bandi821
tag
válasz parandroid #13092 üzenetére
igen azt is nézegetem, de ebben a szezonban eddig nem volt semmi olyan, amire még fáj a fogam. Ami nagyon fáj, az a Ferrari 599XX EVO - az nagyon kéne - anno sajnos lemaradtam róla.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest