Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
válasz Cingáriusz #13500 üzenetére
Este mehetünk. A próba nekem sincs meg. De ha kész lazításként megcsináljuk a játszóteret is. Az mondjuk nekem egyszerű volt. A másik csapat kilépett a 3. Kör elején.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
CJ4567
nagyúr
válasz Cingáriusz #13497 üzenetére
Hamarosan feltöltöm az egész videót a Lambó kupáról, vágatlanul. (Első versenyben elég sokat hibáztam Szokatlan volt az autó, túlságosan alulkormányozott volt a beállításom, senki nem töltött fel téli tuningot, szóval nekem kellett valamit 5 perc alatt összeépíteni, így egyik versenyben se voltam túlságosan elégedett az autómmal, de a trialra elég volt.)
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Cingáriusz #13497 üzenetére
[link] Egyelőre még csak 360p, nem tudom, mikor lesz a 1080p60 elérhető. Ahogy írtam már, az első versenyben elég sokat hibáztam, mert túlbecsültem az autót.
No Sana No Life
-
őstag
Na, megpróbáltam este 9 után a Lambo kupát. Akkora bukó, mint a ház. 3000 pont a drivatar csapatnak, 600 nekünk egyik futamon Én 10 próbálkozás alatt olyat még nem láttam, hogy az első két helyen ne drivatar végezzen.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Cingáriusz #13508 üzenetére
Mondtam hogy menjünk egyutt de még csak nem is reagáltál.
-
őstag
válasz Joccc07 #13509 üzenetére
ááá, már kezdem elengedni, hogy meglesz. Agyrém. Az a baj, hogy már én is idegből játszom, és sokat hibázok bele, nem tudok jó helyezést elérni. 5-6 helynél nem tudok jobbat. Ez a rohadt Lambo Cent. is úgy csúszkál a hóban, hogy egyszerűen képtelenség vele tempót menni, Bezzeg a drivatarok tapadnak a hóban is, mint ha a legszárazabb aszfalton mennének. Nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Cingáriusz #13510 üzenetére
Addig tuti nem nyugszom, míg nem lesz meg. Kell a 80%. Nem az autó miatt mert megvan már, hanem a lelki békém miatt.
-
őstag
-
Bib
őstag
válasz Cingáriusz #13508 üzenetére
Nem értem, talán rossz autóval vágtok neki. Nekem elsőre meglett úgy hogy 2-szer első lettem, az utolsó futamon pedig második.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz Joccc07 #13511 üzenetére
De akkor tényleg próbáljuk meg valamikor ma, vagy holnap du.-este fele közösen! Nekem már megvan ugyan, de mivel minden versenyen több pontot szereztem én, mint rajtam a botok, ezért úgy gondolom akár hasznára is lehetnék a csapatnak. Vagy abuzáljuk szanaszét a rendszert, bemegyek egy 901-re tuningolt kocsival, akkor elvileg ellenem is bedob egy hasonló drivatart amin könnyedén szereztek 500 pontot, én meg majd látván, hogy rossz kocsit hoztam, "ragequitelek" úgyhogy én egy pontot sem adok a botoknak. Az azért csakcsak megkönnyítené a dolgotokat. :D
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #13514 üzenetére
Beállok én is segíteni, de este nyolctól lenne jó nekem!
Amúgy volt egyszer egy olyan itt lambónál, hogy a játék berakott hozzánk egy C-s Volvot! -
Joccc07
addikt
válasz Kisgépkezelő #13514 üzenetére
Mehet este. De 9 előtt semmiképp. Akinek jó az jelezzen vissza.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Cingáriusz #13510 üzenetére
Rally gumik + első, hátsó spoiler azért tapadnak a hóban, mert rally gumikkal a mély hóban sokszor jobban tapad az autó, mint az aszfalton. (Forza logika.) Azt kell kihasználni, hogy az AI nem a legjobban veszi a lassú kanyarokat, ott sokat lehet visszahozni, és Marathonon vannak kanyarok, amiket úgy jobban be tudsz venni, ha félig a hóban kanyarodsz. (Meg sok a levágás, a videót beküldtem fentebb, abban láthatod, hogy mikor mit lehet levágni télen.)
No Sana No Life
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz Joccc07 #13516 üzenetére
Próbálok ott lenni. Legoember a nevem a játékban.
CJ4567: megnéztem a videót, ez durvább, mint amikor esőben kellett S2-vel menni a Próbát. Jók voltak a levágások. Nem töltöd fel a kocsid beállításait?
A pályaismeret tényleg nem árt, mert este, havon a piros féktávot nagyon sokszor el lehet téveszteni. -
IntelKiller7
Topikgazda
G63 6x6 csak a Top Gear-es "DLC"-ben elérhető igaz? Nincs valakinek egy eladó? Megvenném tőle.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz CJ4567 #13443 üzenetére
Ez jó tipp volt. Még a 998-at is sikerült vele elérni vagy 3 különféle módon, bár nem biztos, hogy úgy a jobb. Nagyjából hasonló időket értem el vele az össze konfigurációban úgyhogy végül inkább a kicsit nehezebb, de még erősebb V8 mellett maradtam. Nem mondom, hogy emiatt fogom az F40C/CLK párost rozsdásodni hagyni, de Goliathon is alig fél perccel maradtam le vele magamtól, ami teljesen vállalható egy nem "meta" kocsitól.
GhanBuri Ghan: Én inkább nyilacskák nélkül kezdtem játszani. Elsőre egy kicsit rossz, de aztán egész hamar rá lehet érezni. Van pár szívatósabb kanyar, ahol hellyel közzel megjegyeztem valami tereptárgyat pl: egy táblát, ahol fékezni kell, aztán ha valami jól irányítható kocsival vagyok, akkor bemondja a fejemben a mitfahrer hogy a tábla után egy kocsihossznyival fék és balra, ha kicsit rosszabbal, akkor a tábla előtt, ha meg valami "OP Speed" sár nehéz sok lóerő, alap gumi, semmi leszorítóerő tuningot próbálok megszelidíteni, akkor többnyire elszállok mint a sóhaj és inkább letöltök valami másik tuningot ha van.
-
Joccc07
addikt
Végre sikerült a próba. Igaz, én meg egy másik srác hoztuk le. Akik nem léptek ki azok meg utolsó helyen kullogva várták a győzelmet. Centenario lett a befutó autó valakinek a snow grip tuningjával.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Kisgépkezelő #13520 üzenetére
Én azért hagyom bekapcsolva a nyilakat, mert annyira különbözik két ember tuningja egymástól, meg az autók fékei, hogy inkább bekapcsolva hagyom támpontnak. Pl. Egy gyári fékes A osztályos autó után egy S2-es autó 200%-os féknyomással kb. egy űrhajó
No Sana No Life
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Win 10 újratelepítés volt, FH4 letöltése előtte beléptem a fiókomba, e-mail, és jelszó megadásával.
De a játék indításakor rosszul emlékezett a ( BECENEVEMRE ) ..és sajnos rosszul adtam meg
xxx22 helyett csak xxx, vagyis lemaradt a 22 a becenév végéről, vissza kellene állítanom mert minden mentésem, természetesen kuka.De ha jól értelmezem, és én hibáztam ezért fizetnem kell?
Az Xbox-becenév módosítása
Az Xbox-becenév könnyen módosítható. Ha meg szeretné változtatni azt a becenevet, amelyet mi hoztunk létre Önnek, amikor először regisztrált az Xboxban (tehát nem Ön választotta a nevet), akkor egyszer ingyenesen módosíthatja. Ezt követően az Xbox-becenév minden további módosításáért díjat számítunk fel.
Amennyiben saját maga adta meg a becenevét a regisztráció során, és azt később meg szeretné változtatni, díjat kell érte fizetnie (a díj régiónként és pénznemenként eltérő).Van valami más megoldás.....pld ha még 1x újra rakom a Win 10-t???...akkor esetleg választhatok új becenevet???
-
Ventur@
senior tag
válasz gxcman #13523 üzenetére
Nem biztos, hogy jól tudom, szóval ne kezeld tényként .
Az alap W10-es Xbox app nekem is pénzt kérne, hogy változtassak, viszont van a direkt Xbox Gamepass for PC Beta (vagy valami ilyesmi a neve) app a Store-ban. Na azt feltettem és ott már viszont nem kér(ne) pénzt. Már gondoltam hogy megváltoztatom, de mindig valami visszatart . Meg van még valami szöveg ott, mikor a PC-s app-al akarod változtatni, hogy valamilyen időponttól ingyenesen lehet majd váltani egyébként is (ez lehet csak a PC-s Gamepass-szal játszókra vonatkozik!).
Vagy valami ilyesmi . Fejből írtam ezeket, szóval elnézést a pontatlan fogalmazásokért, de a lényeg benne van .Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz gxcman #13523 üzenetére
o.O
Belépsz a Windows Storeba azzal az accounttal amin a játék van, letöltöd, és belép magától. nem kell semmi nicknevet megadni.Nicknevet tudsz változtatni ami 10 euró. De azon kívül, hogy ezzel a névvel jelensz meg a játékban, sok köze nincs a kettőnek egymáshoz.
-
gxcman
tag
válasz IntelKiller7 #13525 üzenetére
Nem is azzal van gondom, hogy más néven jelenek meg a játékban,
Hanem a MENTÉSEK ....0-ról kellene újra kezdenem a játékot.Mert játék indításakor elírtam a becenevemet...
A játék 1. indításakor kértem a becenevemet, nem tudom miért, talán mert újra raktam a win-t.
A másik gond 13 karakter a becenevem...ahol próbáltam 12 karakter a max.
Másik lehetőség...ez a név foglalt....
Na majd megoldom valahogy....próbálkozom
-
őstag
Pff, a Bone Shaker megszerzáse egy vicc volt. Első meccset nyertük, másodikra az ellenfél összes játékosa kilépett és meg is lett a Bone Shaker.
-
-
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Cingáriusz #13527 üzenetére
akkor mehet is fel aukcióra...
(a tippért 10% jutcsit kérek majd)
de ne 10misiért , annyiért kutyának nem kell, 8misiért viszont simán ráröppennek -
Bib
őstag
válasz gxcman #13526 üzenetére
Nem úgy van az . Én rengetegszer telepítettem windowst mióta forzázok. Én csak az áruházi alkalmazásokba lépek be az accountommal, majd a játék letöltése után xbox allalmazást is elindítom. Ezután a játék indítás után szinkronizál 10-15 percet majd minden ott folytatódik ahogy hagytam. Nem kell becenév meg hasonlók sehová
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
válasz gxcman #13532 üzenetére
Nem, ő erre gondolt: https://i.imgur.com/WrURX2s.png [link]
Én is raktam már újra a windowst és nem volt semmi gond utána a Forzával. A beceneved megváltoztatása semmit nem oldana meg, nem az a gond. A játékot a microsoft fiókodra vetted meg, ha nem ugyanarra a fiókra léptél be újratelepítés után a windowsba akkor új emberként kezel. Győződj meg róla, hogy jó fiókkal vagy-e belépve a windowsba meg a képen is látható alkalmazásba is esetleg és akkor mennie kéne.
-
gxcman
tag
válasz parandroid #13534 üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz gxcman #13535 üzenetére
Akkor valószínűleg több MS accountod is van, és másikra vetted meg a játékot, mint amivel be vagy jelentkezve.
Bár valaki korábban járt már úgy, hogy újratelepítésnél sikerült a felhős szinkronizáció helyett nulláznia az addigi előremenetelét a játékban (valahogy felülírta a meglévő mentését az újjal), lehet, hogy neked is feltett valami keresztkérdést, és rutinból elnyomtad a választ.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
gxcman
tag
válasz parandroid #13536 üzenetére
Biztos az lehet
Kérte a játék az 1. indításkor játékbeli nevem, amit rosszul adtam meg...és most büntet, de ha vissza akarok váltani arra amivel eddig játszottam hiba a név foglalt,,,de még kinlódok hátha ok lesz.
1 MS accountom van.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Kisgépkezelő #13538 üzenetére
Így van. Sajnos nem tudunk sok mindent kezdeni így mi sem.
-
őstag
A Ford Crown Victoria-t megcsináltam rendőrautónak, de ha nyomom a dudát, nem mennek a villogók. Ez valami bug? Látom, hogy más autókon megy a villogó is.
-
őstag
Nem is értem, hogy amikor Forzathon Live van, és vagyunk rá 5-6-an, abból egyedül én csinálom a dolgom és gyűjtöm a pontokat, a többi csak szerencsétlenkedik, lerepül az útról, áll egyhelyben, és csomószor ezért nem sikerül mind a 60 pontot begyújteni csak max. 40-et. A vicc, hogy látok az ilyenek között 400 szint feletti játékosokat is, de egy driftzónában 10-20ezer pontokat csinál.
-
Ventur@
senior tag
válasz Cingáriusz #13541 üzenetére
Tudtommal alapból villog, ha dudálsz, ha nem. Nekem legalábbis mindegyiken így működik, amire feltehető villogó (RS6, Alfa, Bugatti, M4, Victoria, Impala, LP-720. Ezek vannak meg és mindegyiken működik a villogó, ha kell, ha nem ).
Forzahthon Live-ban én azokat kedvelem, akik az eseményekhez nem oda illő autóval jönnek, főleg mikor vagy 3-an vagyunk. Az úgy "kellemes" .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
őstag
-
Ventur@
senior tag
válasz Cingáriusz #13544 üzenetére
Igazad van. Összekevertem az Impala-val, mert azon a (működő) fényhíd van és nem ugyanaz a villogó, mint a Crown Victoria-n . Victoria-n tényleg nem működött nekem se, el is adtam a fenébe .
Viszont kérdés: tervezel-e valamikor valami újabb kis felvonulást ? Nem tudom a hatchback-ből lett-e valami és remélem hogy nem, mert akkor jönnék egy kis ültetett Civic-kel, ha már - számomra - csecsére megcsináltam .
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Ventur@
senior tag
válasz Cingáriusz #13546 üzenetére
Én általában este 7-8 felé már tudok menni vonulni, szóval rám így számíthatsz .
-
CJ4567
nagyúr
Kár, hogy a 720S Spider se S1-ben, se S2-ben nem jó.
No Sana No Life
-
Tibiajax
nagyúr
a nnnyavalya enné meg azt, aki oda felrakta azt a hülye befolyás táblát... hát az urus-om alig bírt odamenni, mindig lemorzsolódtam a murván. úgy van megcsinálva, hogy egész szépen el tudsz odáig menni, majdnem, és mire elérnéd pont a táblát, elkezdesz visszacsúszni. sok idő kellett hozzá h végre sikerüljön, hogy kellőképp neki tudtam futni, úgy éppen el tudtam végre érni azt a szrt.. xd
őrületna de, más horizon-dolgok, kérdések így a reggeli kávé mellé
#wtf
- mi a van most az aukcióházban?? teljesen őrültekháza lett. az, hogy a forzathlon-boltos kirakat apollók hirtelen megjelentek a maximális árakon az oké, várható volt, de miért lett hirtelen tele a piac az ferrari xxx evo-kkal is???? eddig sehol nem voltak, mióta csencselek az aukción, ha rájuk is kerestem, zéró találta volt - de ez érthető, hiszen nehezen és ritkán szerezhető meg a leggyorsabb autó. de most dugig lett vele a piac. semmit sem értek az egészből
- régen meg akartam már kérdezni, ezt a dolgot sosem tudtam: az online játékmenetben a box-os és a pc-s játékosok is jelen vannak egyszerre, vagy külön vannak kezelve, külön online világokban?
- tudja-e valaki azt, hogy a technikai adatok között van-e infó arról, bárhol az adott autóról, hogy kuplungos-e avagy szekvenciális?
azért lenne jó látni nyilván, hogy ne kuplungozzak már feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest